A budapesti székhelyszolgáltatás is szóba jött a csodás vacsora alatt

Van egy kedves barátom, aki amellett, hogy egy nagyon jó ember, zseniális szakács is. Nem véletlen, hogy egy jó nevű étteremben dolgozik főszakácsként. Természetesen az sem véletlen, hogy a baráti körben mindig izgatottan várja mindenki a menüt, ha áthív minket magához vacsorára. Így volt ez nem régiben is, amikor páran hivatalosak voltunk hozzá. Külön menüt állított össze a vegetáriánus és a húsevő barátoknak is, aminek én nagyon örültem, mert már előfordult, hogy úgy mentem el egy vacsorára, hogy semmit sem tudtam ott enni, mert minden felszolgált étel hússal készült. Elképesztő, hogy mennyi munkát képes fektetni egy-egy fogásba. Bár nyilván már nagy gyakorlata van ebben. A zseniális több fogásos vacsora után ott maradtunk még egy kicsit borozgatni és beszélgetni.

Mindenki beszámolt arról, hogy mik történnek velük mostanában. Én sajnos nem sok jóról tudtam mesélni. El kell ugyanis adnunk az irodát, ahova a vállalkozásunk be volt jegyezve, most pedig nem tudjuk, mihez kezdjünk, hova jelentsük be a székhelyünket. Szerencsémre a társaságban volt nem is egy tapasztalt vállalkozó, és épp az egyikük ajánlotta, hogy nézzem meg a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalát, hiszen ők épp ilyen helyzetekre kínálnak megoldást. Megköszöntem neki a tanácsot, és hazaérve így is tettem.

Beírtam a keresőbe, hogy “székhelyszolgáltatás Budapest” és ki is adta az oldalt. Ami itt fogadott, valóban nagyon ideálisnak tűnt. A cég székhelyszolgáltatást nyújt Budapesten és Újlengyelben is, kedvező áron, 29.900 forint + áfáért, ráadásul egy hónapig teljesen ingyen. Újlengyelben még IPA-t sem kellene fizetni, bár sajnos nekünk ez az opció nem felelt meg, mivel mindenképpen budapesti székhelyet szerettünk volna.

Na és mit takar a székhelyszolgáltatásuk? Biztosítják a levelek fogadását és továbbítását, ingyenes cégmódosítást és ügyvédi munkát, valamint a hatóságok fogadását. Sőt mi több, tárgyalót is tudnak adni, ha esetleg ügyfelet kellene fogadni. A végén még nem is kell újabb irodát bérelnünk. Budapesten amúgy 2 helyen, a budai és pesti oldalon is elérhetőek, ráadásul központi helyeken. Az ügyintézést is megkönnyíti, hogy könnyen elérhető helyen vannak. A hozzájáruló nyilatkozatot is 1 óra alatt elintézhetjük, és fizetni sem kell előre, hanem majd csak a szerződés megkötésekor.

Ez mind szép és jó, de mennyire megbízható a cég? Lentebb görgetve megnyugodhattam, mivel láttam, hogy az egyik legnagyobb európai cégminősítő is pénzügyileg stabil, AA kategóriába sorolta őket, és a 11 éves munkájuk során már számos elégedett ügyfelet tudhatnak maguk mögött. Egy cég csak akkor marad fent ennyire hosszú ideig, ha valóban jók. Továbbítottam is a linkjüket a partneremnek, szerintem hamarosan fel is vesszük velük a kapcsolatot, amint megvitattuk a fontosabb részleteket. Addig is, ha valaki székhelyszolgáltatást Budapest területén keres, akkor nézzen fel az oldalukra!