A gasztro-esemény elvezetett egy kellemes vásárláshoz

Imádok enni. Ezt nem is tagadom, mindenki tudja rólam. Hálistennek ez nem látszik meg rajtam, mivel elég sokat mozgok is az evés mellett. Szerintem ezt nem is lehet máshogy, hiszen az evés és a mozgás együtt jár, vagyis nem lehet bűntelenül enni úgy, hogy mellette nem figyelünk oda a megfelelő mozgásra.

Nem csak enni imádok, hanem főzni és étterembe járni is, vagyis azt mondhatom, hogy a gasztronómia az életem része. Emlékszem rá, amikor kiskoromban mindig a konyhában sürögtem-forogtam. Persze ennek anyukám nem mindig örült, de én nagyon élveztem, amikor együtt főztünk. A nyarakat gyakran a nagymamánál töltöttük vidéken és persze akkor is rengeteg időt töltöttünk a konyhában és lestük, hogy mit és hogyan főz a nagymama. Meg is tanított minket egy pár dologra, jobban mondva próbált tanítgatni minket, mert ez vagy sikerült vagy nem. Nagyon sok igazi magyaros ételt készített, mellette pedig egy csomó süteményt is, úgyhogy volt bőven miből okulni.

Manapság nagyon szeretek kipróbálni mindenféle éttermet. Imádom az úgynevezett “újhullámos” helyeket vagyis, ahol a hagyományos ízeket kóstolhatod meg újragondolva vagy új “köntösben”. Mivel a hagyományos magyaros ízeken nőttem föl, így természetesen közel állnak hozzám az ilyen ízek, de nagyon tetszik, amikor valamilyen új formában tudom ezeket megkóstolni.

Emellett oda vagyok a nemzetközi konyháért is. Kedvenceim a zsidó és a thai konyha, de persze szívesen próbálok ki más konyhákat is és van egy jó pár kedvencem szinte a világ össze konyhájából.

Az ételeket nemcsak kipróbálni, hanem elkészíteni is szeretem, vagyis remekül főzök. A konyhám tökéletesen fel van szerelve mindennel, ami csak kellhet egy szakácsnak. Ezeket gyakran használom is, mert van, hogy mindennap főzök valamit. Persze hét közben nincs időm nekem sem a 3 fogásos ebédekre vagy vacsorákra, de hétvégén azért gyakran szakítok időt erre. Ilyenkor meghívom a családot vagy a barátokat, akik mindig elámulnak a főztjeimen.

Nemrég tartottunk egy ilyen baráti vacsorát. Ilyenkor jókat eszünk, iszunk, nevetünk és persze beszélgetünk, sokszor hajnalig. Ezen az estén valahogy szóba került, hogy ki hol szokott vásárolni és az egyik barátom ajánlotta a https://www.diszkontdepo.com oldalt. Azt mondta, hogy ő szinte mindent erről az oldalról rendel. Nem hittem neki és furdalt a kíváncsiság, így amikor elmentek a vendégek, egyből elkezdtem átböngészni az említett oldalt.

Először is elolvastam, hogy mit írnak magukról. Nekem ez fontos, hogy egy adott cég mit mutat másoknak. Az oldal alapvetően egy webshop, ahol a termékeket különböző kategóriákba sorolják. Van itt minden úgy, mint szépségápolás és egészség, háztartás és lakberendezés, autófelszerelés, barkács és kert, fitness és sport, led és világítás, műszaki cikkek, játékok és még sok más, sőt még erotika kategória is megtalálható a kínálatban.

A webshop egyik alapvető célja, hogy egy folyamatosan megújuló és rendkívül széles kínálatot nyújtson a vásárlóknak, ahol mindenki megtalálhatja a keresett terméket és rendszeresen visszajár az oldalra. Folyamatos kedvezményeket és megfizethető minőséget nyújtanak.

Úgy hozták létre a webshopot, hogy a vásárlók mindig könnyen kiigazodjanak köszönhetően a felhasználóbarát fejlesztésnek, hiszen manapság mindenki a gyors és könnyű vásárlásra törekszik. Továbbá garantálják a biztonságos és egyszerű fizetést, sőt abban az esetben, ha nem tetszik az áru, akkor 14 napon belül bármiféle indoklás nélkül vissza lehet küldeni a cégnek.

Biztosítják a 72 órán belüli kiszállítást. Egy külön szervizt is létrehoztak a meghibásodott termékekkel kapcsolatos ügyintézésre és javításra, így abszolút hatékonyak tudnak lenni. Ezenkívül bármilyen probléma esetén telefonon vagy emailen kereshetjük az ügyfélszolgálatot, ahol a kollégák mindig az ügyfél rendelkezésére állnak.

Ez nagyon szimpatikus volt, így azonnal elkezdtem átnézni a már említett kategóriákat, mégis mire lehet szükségem. A szezonális termékekkel kezdtem, ahol egyből kiszúrtam az univerzális hóláncot.

Mivel már itt a tél és egyre gyakrabban esik a hó, így egy ideje már gondolkodtam a hólánc vásárláson, de valahogy mindig csak halogattam. Azért is lenne már itt az ideje a hóláncnak, mert a barátokkal síelést terveztünk idénre és ugyebár a hegyekbe nem lehet hólánc nélkül menni, mert túl veszélyes lehet, ha adott esetben nem tudunk felszerelni láncot a gumikra. Ennek a hóláncnak a legfőbb tulajdonsága, hogy nem roncsolja a gumikat. Sokan talán attól tartanak és azért nem raknak föl hóláncot a gumikra, mert félnek, hogy tönkreteszi a gumit. Természetesen a hóláncokat úgy alakították ki, hogy semmilyen kárt nem tehessen a gumiban, nem kell félni ettől. Nagyon könnyen fel lehet szerelni a 165 és 265 mm közötti gumiabroncsokra. Anyaga TPU, mely rendívül rugalmas és erős, egyben megakadályozza az autó vibrációját. A csomag tartalma összességében 1 db hordozható táska, 1 pár kesztyű és 6 db hólánc. Véleményem szerint ez egy nagyszerű ajánlat, így nem teketóriáztam sokat, meg is rendeltem.

A következő termék, ami felkeltette az érdeklődésemet az az ultrahangos, aromaterápiás párologtató volt. Azt hiszem, hogy ennek is abszolút szezonja van, hiszen ilyenkor télen sok időt töltünk otthon és bizony jól esnek a különböző aromaterápiás párologtatók. A termék különlegessége, hogy szinte bárhol el lehet helyezni a lakásban, mert méreténél fogva nem foglal sok helyet, mindösszesen 21×17 cm és 800g, tehát ez tényleg semmi. A külseje pedig hagyma fa borítással rendelkezik, letisztult és modern hatást keltve.

Ajánlott olyan szobákba, lakásokba vagy irodákba, ahol száraz a levegő és szükség van párásításra. Nem csak párásít, hanem ha illóolajat töltünk bele, akkor még kellemes és nyugtató illatot is áraszt. De hogyan is működik? A párologtató beszívja a helyiség száraz levegőjét a benne található ventilátornak köszönhetően, ami ezután átmegy egy víztartályon, majd a készülék egy speciális ultrahangos technológiának köszönhetően hideg gőzzé alakítja. Ezáltal a rendszer biztosítja a természetes párásítást. Szinte gyerekjáték használni és tényleg bárhova helyezhető. Mindösszesen 6990 Ft-ba kerül, így ezen sem gondolkoztam sokat, ezt is megrendeltem.

Amiről nem is gondoltam volna, hogy megtalálható a https://www.diszkontdepo.com oldalon, az a 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó és felmosó. Nem hittem volna, hogy van ilyen, de igen van! Mivel nem rendelkezik vezetékkel, így iszonyatosan praktikus, a lakás vagy ház bármely részében tudjuk használni. Itt gyakorlatilag egy mozdulattal lehet elvégezni a porszívózást és a felmosást is, így rengeteg időt meg tudunk spórolni. Gyakorlatilag egy gombbal lehet választani a két mód között, így csupán egy kattintás az egész. Nagyon könnyű a készülék tisztítása is, így ezzel sem kell sokat vesződnünk. Mivel amúgy is gondolkoztam egy jópofa ajándékon a szüleimnek, így azt hiszem, hogy megtaláltam. Amúgy is már idősek, biztosan örülnének egy ilyen ajándéknak, ami nagyban megkönnyíti az életüket.

Végül ezt is beletettem a kosárba, melynek a tartalmát végül bankkártyával előre kifizettem, majd nem volt más dolgom, mint várni a kiszállítást.