Aki felismerte, hogy mekkora kincs az ivóvíz és tett is érte

Szeretem azokat az embereket, akiknek van valamilyen szenvedélyük. Valami olyan hobbijuk, mindennapos tevékenységük, amit tényleg csupa szívvel tudnak űzni. Szerintem ez egy nagyon fontos tulajdonság. Legyen az akár az olvasás, a sport, a tanulás, a főzés, az utazás, a festés, a zenélés, mind-mind csak hozzátesz az ember jelleméhez és fejlődéséhez.

Az én nagy szenvedélyem ugye a gasztronómia, de gondoltátok volna, hogy van, akinek a szivattyúzás?

Nem rég jártam a szivattyuszaki.hu weboldalon, ahol nagyon sok érdekességet tudtam meg. Silvano Pedrollo nevéhez, több mint 40 éve kötődik a pedrollo szivattyú. Ugyanis mikor egyszer, még a 70-es években Dubajban járt, észrevette, hogy az ivóvíz, sokkalta drágább mint a kőolaj. A köztudatban talán akkor még annyira nem is volt benne, de Pedrollo felismerte, hogy mekkora kincsnek is számít az ivóvíz. Elhatározta, hogy szivattyútechnikával fog foglalkozni, ugyanis meglátta benne az óriási előre lépési lehetőséget. Már az első években nagy sikereket tudhatott magáénak a pedrollo szivattyúkkal, leginkább a Közel-Keleten, Afrikában, és Latin-Amerikában, vagyis azonon a területeken ahol jócskán elmaradott volt a szivattyúzás és a vízkezelési technika.

A pedrollo szivattyú egy olasz márka, és már több mint 160 országban jelen van, ami szintén bizonyítja a márka megbízhatóságát. A kezdetekben az arab országokban jelentek meg, de már a távol-keleti rizsföldek öntözéséhez is használják és népszerűségét az is növeli, hogy a szükséges alkatrészekhez nagyon könnyen hozzá lehet jutni.

Én azt javaslom, hogy látogassatok el szivattyuszaki.hu oldalra, egyébként még nagyon sok mindent meg lehet tudni a pedrollo szivattyúkról, meg egy érdekes és tanulságos történetet is olvashattok róluk.