Beköszönt a tél, eljött az autógumik cseréjének ideje

A minap egy romantikus vacsorán vettünk részt a párommal, 3 éves évfordulónkat ünnepeltük egy igen neves étteremben. Sok minden szóba került a finom ételek elfogyasztása közben. Az előétel saláta volt, majd jött a főfogás egy remek tésztaétel. Régóta szerettünk volna eljönni ebbe az étteremben, mivel a gasztrobloggerek ódákat zengtek a helyről. Terveztük és végre erre a napra szabaddá tettük magunkat és eljöttük. Mintha az egyik olaszországi nyaralásunkba csöppentük volna olyanok voltak az ízek, illatok. Felidéztük azt a csodálatos egy hetet, amit közösen eltöltünk ott. Teljesen kipihenten, feltöltődve érkeztünk vissza, akkor már itthon erősen őszbe nyúlt az idő. Rosszul esett számunkra, hogy a nyárból visszaértékeztünk a télbe. És vacsora közben ráeszméltünk, hogy lassan, most is beköszönt a tél.  Ekkor került szóba, hogy itt a tél a híradásokban mindenhol hallani, hogy az tél beköszöntével nem csak ajánlatos, de kötelező is lecserélni az autók gumikerekeit nyáriról télire. Nyálkás, csúszós, havas, és hókásás utak mindenhol. Átbeszéltük, hogy mint a saját, mint az utakon közlekedő utastársaink biztonsága és testi épsége megőrzése érdekében ezt mind a ketten nagyon fontosnak találtuk.  Mivel az autónk vételekor a hozzá tartozó gumi már elhasználódott állapotban van, arra az elhatározásra jutottunk, hogy téli gumit kell vennünk. Ez egy nagy elhatározás, mivel a költségvetésünket ez a plusz kiadás megterheli. Nem szerettünk volna, nagyon olcsó sem nagyon drága téli autógumit vásárolni. Az olcsó kategóriát nem találtuk megbízhatónak és olyan minőségűnek, amilyet elképzeltünk volna magunknak. Rettentő rossz kommenteket és véleményeket olvastunk olcsó, silány téli autógumikról, ezt el szerettük volna kerülni, hogy az esetleges spórolásunk miatt balesetet szenvedjünk. A nagyon drága autógumi, ami lehet, hogy jó minőségű, ám számunkra nem megfizethető. Keresésbe kezdtem, olvastam és kutakodtam, mivel némileg tanácstalan voltam, ekkor találtam egy oldalt, ahol téli autógumi árak nagyon kedvezőek.
Átnéztük tüzetesebben az oldalt, teljesen a mi pénztárcánknak és elképzelésünknek megfelelő termékeket találtam. Átbeszéltük, hogy melyik téli gumit válasszuk ár érték arányban. Szerencsére bő választék van, rengeteg termékből lehet választani tapadás és barázdát illetően. Téli autógumi videó teszteket néztünk, cikkeket olvastunk, tájékozódtunk minden felületen. Annak függvényében is fontos meggondolni, milyen téli gumit válasszon az ember az autójára, hogy milyen terepen, emelkedőn, sík területen használja az ember. A téli autógumi árak, ezen kritériumok, elvárások szintjén is eltérnek.  Az is szerencse, hogy a honlapon összehasonlításokat is találtunk ez nagy segítség volt a választásban. Honlapon megtalálható, hogy a cég a termékeikre milyen visszajelzést kapott és vásárlói visszajelezések alapján melyik termékeiket szeretik. Ez a rangsorolás is nagyon hasznos volt a mi téli autógumink megvásárlásakor.

A mi szerencsére a 8 éves autónkat városban használjuk, sík területen, ezért egy középkategóriás, ám biztonságos téli gumit választottunk. Amely a kedvenc gumik címszó alatt található volt és a második helyet foglalta el. Örültünk, hogy egy ilyen minőségű és árú téli autógumit sikerült kifognunk mivel, amit mások is nagy megelégedettséggel használnak. Ez egyfajta megnyugvás és a forgalmazóba vetett bizalmunk volt. Jó, hogy megléptük, megrendeltük a terméket, mivel így már nyugodtan közlekedünk a tél, és a havazás beköszöntével.

Segítőkészség felsőfokon

Megrendeltük interneten keresztül a kiválasztott 4 darab termékünket, a téli gumi árai rendkívül kedvezőek voltak, a kiszállítással is teljesen elégedettek voltunk. Mi kiszállítással kértük a megrendelt termékeinket, de lehetőség lett volna személyes átvételre is. Mi a könnyebbik, számunkra kényelmes megvételi lehetőséget választottuk. A honlap és rendelés nagyon könnyen kezelhető és egyértelmű volt számunkra.  A minőség kiváló volt, a termékekkel maximálisan elégedettek vagyunk, téli, biztonságos közlekedésünk érdekében remek választás volt a https://gumidiszkont.hu, mivel gyorsan és célravezetően találtunk autógumikat. Amennyiben nem lettünk volna azok, nagy biztonság a vásárlók számára, hogy élhetnek a pénz visszafizetési garanciával, ha éppen nem jó méretű vagy hibás téli autógumit szállítottak volna ki részükre. Szerencsére a mi termékeinkkel nem volt probléma hiánytalanul, csomagolva érkezett meg, abban az időben, amit megjelöltek szállítási időnek. Megnyugvással tölt el, hogy egy jó minőségű téli autógumival vágunk neki a télnek, hó és havas eső már nem lesz akadály az utakon számunkra.