Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel

Az egyik szomszédom, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolok egyébként, egy igaz hobbi szakács. Imád főzni, többé-kevésbé tud is, de azért elég gyakran terjengnek a közös folyosón a furcsábbnál furcsább illatok, vagyis inkább szagoknak mondanám.

Múltkor mesélte, hogy nagyon pórul járt, mer nagyon csúnyán eldugult a wc-je, és nem tudja, hogy mitől, mert azelőtt bármit húzott le rajta, minden gond nélkül lement. Aztán persze kiderült, hogy a rosszul sikerült konyhai remekművek is sokszor a wc-ben végzik, úgyhogy így már érthető volt minden.

De azt is mondta, hogy talált egy olyan szolgáltatót, ahol a duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel történik, úgyhogy elég hamar sikerült megoldani ezt a problémát.

Persze azért ő próbálkozott maga megoldani a helyzetet, de annak az lett az eredménye, hogy kifolyt a wc. Szerencsére a szakemberekből álló profi csapat egy órán belül ki tudott jönni hozzá, mert van egy ilyen szolgáltatásuk is, ami egyébként Pest megyén belül szinte bárki számára elérhető. Nem kell mást tenni, mint felhívni őket telefonon, elmondani mi a baj, megválaszolni pár kérdést, ami a munkavégzés és a probléma előzetes felmérésének szempontjából fontos lehet, és már házhoz is mennek a szakemberek, ahogy már említettem villámgyorsan, így pedig nem ázott el egyáltalán az alsóbb lakó sem.

Más esetekben van lehetőség visszahívást kérni, ha a szerelés nem olyan sürgős.

A duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel valójában az egyetlen megoldás, ha gond van, hiszen a legtöbb ember nem ért hozzá, és szerintem jobb mindent profikra bízni, akik egészen biztos, hogy nem csinálnak nagyobb kárt a már meglévőnél.