Ha főzés közben meleged van, egy klíma megoldja a problémát

Szerintem a főzés egy nagyszerű hobbi. Kell hozzá kreativitás, jó ízlés, és átfogó alapanyag ismeret is, mindezek mellett pedig nem árt tudni azt sem, hogy például melyek azok a fűszerek, amik passzolnak egymáshoz. Úgyhogy azt hiszem, hogy egy kifinomult íz érzék is szükséges ahhoz, hogy valaki igazán jó ételeket tudjon főzni, de főleg ahhoz, hogy a kísérletezgetések ne fulladjanak kudarcba. Az unokatestvérem például ilyen típus: imád és szerencsére tud is főzni, és sütni is, úgyhogy mindig megörvendezteti a családot finom ebédekkel és süteményekkel. Havi egyszer biztos, hogy nála ebédelünk, egyrészt azért mert tényleg imád főzni, másrészt pedig a család elég erősen igényli is a főztjét.

Mivel szinte állandóan főz, ha van egy kis szabadideje, így mindig nagyon meleg van a lakásban, de főleg a konyhában, úgyhogy elérkezettnek látta az időt arra, hogy klímát vásároljon.

Egy ismerőse ajánlotta neki a shop.klimaglobal.hu/klima_85 oldalát, ami tulajdonképpen egy webshop, de nagyon sok hasznos és fontos információt is megtudhat az ember a klímákról, ha ellátogat ide. Ahogy mondtam is, egy webshopról van szó, aminek ennek megfelelően üzlethelyisége nincs, de nem kell aggódni, mert teljesen megbízható a cég, és nagyon jó minőségű klímákat forgalmaznak. Jellemzően minden típusból lehet találni náluk nagyobb és kisebb teljesítménnyel rendelkező darabokat is, amik ugye az ár és a fogyasztás szempontjából is befolyásoló tényezők lehetnek.

Nyolc különböző márka klímái képviseltetik magukat a shop.klimaglobal.hu/klima_85 oldalon, ezek pedig az alábbiak:

  • Panasonic
  • Toshiba
  • Kaisai
  • Sinclair
  • MDV
  • Midea
  • LG és
  • Hisense

Minden márka esetében természetesen több választási lehetőség is adott, hiszen a klímák nem csak teljesítményükben különbözhetnek, hanem típusban és egyéb tulajdonságokban is. Nem mindegyikhez tartozik wifi például, és nem mindegyikben találhatók meg bizonyos funkciók sem. Az unokatestvérem is, mivel nem igazán értett a klímákhoz, gyakorlatilag az összes termékleírást elolvasta, és jegyzetelt magának, hogy megkönnyítse a választást. A keresgélés közben, ahogy az általában lenni szokott, kérdések merültek fel benne, amiket, a webshop modernizáltságának köszönhetően, azonnal fel is tudott tenni. Ugyanis az oldal jobb alsó sarkában található egy chat ablak, ami egyébként, már a honlapra érkezéskor is üdvözli a látogatókat. Szóval, ide lehet írni üzenet formájában a felmerülő kérdéseket, amire gyakorlatilag azonnal meg is érkeztek a válaszok. Hiszen a chat túloldalán működik az ügyfélszolgálat, ami azonnal jelez, ha kérdés vagy üzenet érkezik.

Ez óriási segítség volt neki egyébként – és bárki másnak is az lehet -, mert így, hogy azonnal megkapja a szakértői válaszokat, sokkal könnyebben és gyorsabban is ki lehet választani a megfelelő klímát, hiszen a szakembernél jobb válaszokat senki nem tudna adni.

Ha pedig sikerült dönteni, akkor akár azonnal, szintén a chaten keresztül lehet is ajánlatot kérni, ugyanis nem minden esetben vannak feltüntetve az árak, mert vannak „csomagajánlatok” is. Az ajánlatkérést egyébként egyáltalán nem kötelező az említett módon kérni, mert minden terméknél található egy ajánlatkérés gomb, amin keresztül szintén meg lehet ezt tenni. Itt is csupán meg kell adni pár adatot, és egy üzenetet is kell írni azzal kapcsolatban, hogy melyik klíma után érdeklődik az ember.

Amúgy már be is vannak szerelve a klímák, és tökéletesen működnek is, úgyhogy nagyon hálás az unokatestvérem, amiért ajánlották neki a shop.klimaglobal.hu/klima_85 oldalát.