Így dobta fel az 50szazalek.com a konyhámat

Te is érezted már úgy, hogy hibáztál, amikor anno nem szakácsnak tanultál? Ha ezt a blogot olvasod, biztosan. Én is így vagyok ezzel. Imádok főzni, de tíz éve, amikor középiskolát választottam, a közgazdász pályára léptem. Pedig olyan jó lennék szakácsnak.

Hogy enyhítsem ezt a fájdalmat, a tavalyi költözéskor olyan házat választottunk a feleségemmel, amiben óriási konyha van. Ez mindkettőnk érdeke volt, mert ő is és én is nagyon szeretünk főzni. Egyfajta hobbi és kikapcsolódás ez nekünk.

Bár a konyhát jól berendeztük, mindig van valami, amivel lehetne fejleszteni az eszközállományunkat. Az elmúlt pár hónapban ezt mindig az 50szazalek.com segítségével oldottuk meg.

Hogy miért? Mondom!

Az 50szazalek.com-on, ha a konyhai eszközök menüpontra kattintasz, 207 darab találatot találsz jelenleg. Onnan tudom, hogy én is épp az oldalt nézegetem, mert smoothie makert szeretnék vásárolni. Ennek két oka van. Az egyik, hogy a feleségemnek születésnapja lesz, és régi vágya egy ilyen eszköz, a másik pedig, hogy így év elején még egész nagy lendülettel törekszünk az egészséges életmódra. Hátha, ha lesz egy ilyenünk, még év végén is megmarad a lendület és akaraterő.

Szóval beleálltam a smoothie maker keresésbe. Nem akartam végig böngészni az összes terméket az oldalon, mert elég széles a kínálat, így a keresőt használtam az oldal tetején. Gyorsan meg is találtam azt, amire szükségem van.

Az volt a termék mottója, hogy a smoothie a legjobb dolog, ami a gyümölccsel történhet. Bár én a pálinkára esküszöm, ezen most túl kellett lépnem, és el kellett fogadnom, hogy 2021-ben nem feles pohárból fogom inni a termést, hanem shakerből vagy turmixos pohárból.

A leírásból kiderül, hogy két darab mixelő poharat is tartalmaz a csomag, egy kisebbet és egy nagyobbat. Ez nagyon fontos, mivel sokat fogjuk használni, illetve lesz, hogy egyszerre akarunk majd smoothie-t inni a párommal, és tuti, hogy nem ugyanolyat.

A leírás azt ígéri, hogy az éles pengének köszönhetően bármit le tudok darálni az eszközzel. Nyilván nem kavicsokra gondol, de a zabkeksz például mehet a smoothie-ba, ha esetleg felesleges szénhidrátokra vágyik a testem.

Eldöntöttem, hogy nekem ez a termék kell, szóval bele is tettem a kosárba. Kicsit várnom kell majd rá, mert most csak előrendelhető a cucc, de ezt a 10-15 napot azért még kibírom.

Mivel visszatérő regisztrált vásárló vagyok, a rendelési és fizetési folyamat nagyon gyorsan ment. Az adataimat már ismerte a rendszer, szóval csak fizetnem kellett, és már jött is a visszaigazoló e-mail.

Remélem minél előbb kézbe vehetem az új smoothie makert, és a feleségem is nagyon fog örülni neki. Az 50szazalek.com már nem egyszer tett bennünket boldoggá, és biztos vagyok benne, hogy most sem lesz ez másképp.