Meleg van, megnéztem, hogy hogyan alakulnak a klíma árak szereléssel

Ma még esett az eső, nem tűzött annyira a nap, de a múlt héten volt egy pár igazán meleg nyári nap. Egyre több ilyen nap lesz és erre ideje lenne felkészülni. Már egy ideje dédelgetem a kis vágyamat, hogy a lakásunkba klímát szereljünk.

Egyre több időt töltök a konyhában, a lakás legmelegebb pontján,. Minden évben szereltetünk valahova klímát, eddig a hálószobába és a nappaliba került, de a konyha teljesen kiesik. Ott nagyon kicsi az ablak, nehezen lehet szellőztetni, és ha kinyitom az ajtót, akkor pedig az egész lakást belengi az éppen készülő étel illata. Igaz, nekem általában ezzel nincsen bajom, de azt azért én sem szeretem, mikor például olaj szaga van a a kanapénak, vagy egy rosszabbul sikerült főzési kísérlet szenes maradékainak illatát szagoljuk napokig.

Csupán kíváncsiságból néztem meg, hogy hogyan alakulnak a klíma árak szereléssel, de egy abszolút kihagyhatatlan ajánlatra leletem.

Ha jól emlékszem, korábban is szereltettünk már klímát a klima-szereles.hu csapatával, de most egy kihagyhatatlan ajánlatra lettem figyelmes az oldalukon. Emlékszem, itt mindig rengeteg klíma közül lehetett válogatni, de külön volt a klíma illetve a szerelés ára is, most viszont egy akció keretein belül csak a klímát kell kifizetni, vagyis bizonyos modellekhez most ingyenes beszerelés illetve szállítás is jár.

Persze alig bírtam kivárni, hogy hazajöjjön a párom és vele is megbeszéljem a dolgot. Azt már elismerte, hogy jó lenne, ha lenne egy klíma a konyhában, mert nyáron szakad rólam a víz, ha ott vagyok, és egyre többet vagyok ott. Ráadásul mostanában Ő is egyre többször fordul meg a konyhában, őt is elkezdte érdekelni a gasztronómia, mint engem.

Mikor hazajött, akkor meg is mutattam neki az akciót, és végül hosszas egyezkedés után úgy döntöttünk, hogy tényleg szükségünk van klímára. Meglepő módon ugyanolyan modellt is találtunk, mint ami a nappaliban van, szóval a választással sem töltöttünk el sok időt.

Kicsivel 16 óra után pedig már vonalban is voltunk a céggel és egyeztettünk a részletekkel kapcsolatban. Olyan napra akartuk időzíteni a szerelést, mikor mindketten itthon vagyunk, ezért a klímára még kocsit várnunk kell, de tudjuk, hogy nem fogunk csalódni bennük.

Sokszor mondják, hogy ” olcsó húsnak híg a leve”, de mi bízunk a klima-szereles.hu -ban, mert mint írtam, már dolgoztunk velük és minden rendben ment. De a klíma elég drága mulatság, ezért sajnos akkor nem tudtunk egyszerre több szobába szereltetni belőle.

Ami késik, nem múlik, most ugyanannak a cégnek a munkatársai fogják felszerelni az utolsó klímánkat, mint akik anno a legelsőt is feltették.

Kár lett volna kihagyni az akciót, ilyen olcsón felszereléssel együtt szerintem sehol máshol nem lehet kapni klímát. Örülök, hogy jókor sikerült pont ránéznem az oldalra és sikeresen elcsíptük ezt az akciót.