Szülinapi bulin jöttem rá!

Elhívott egy rég nem látott, külföldön élő barátom a szülinapi bulijára, mert hazajött megünnepelni idén, mivel most töltötte az 50. életévét. Megmondom őszintén, semmi kedvem nem volt elmenni, mert hónapok óta hulla fáradt vagyok. Nagyon stresszes a munkám és sokat is kell túlóráznom. Németes összekötő vagyok egy kisebb cégnél. 5 hónapja vagyok itt, de már most sok feladatot rám bíztak, ami azért tehert helyezett rám.

Többször írt ez a barátom, hogy mi a helyzet velem, jövök e akkor a szombati bulira, én pedig csak helyeseltem, hogy persze, megyek én. Végül el is mentem, és egyáltalán nem bántam meg, le is írom, hogy miért.

Elég nagy összejövetel volt ez. Egy belvárosi étteremben gyűltünk össze, ahol én már ettem ezelőtt, és tudtam, istenien főznek ott. Úgy voltam vele, legalább eszek egy jót, ha már ennyire fáradt vagyok. Marha hátszínt kértem közepesen átsütve, hagymakarikával, sült krumplival, paradicsomsalátával, és természetesen búza sör dukál ehhez! Mindig is szerettem a hasamat, így Budapesten elég sok gasztronómiai gyönyörnek tettem már ki magamat. Szeretek kísérletezni is, ezért különböző nemzetek konyháival barátkozok össze leginkább. Kóstoltam már francia, olasz, német, spanyol és cseh nemzeti ételeket. Ez az étterem, ahol most voltunk, kifejezetten a magyaros ízekre megy rá. Jóska barátunk pont emiatt választotta ezt, mert külföldön él, hiányzik neki a jó magyar étel.

Na, most, miután végeztünk a finom vacsorával, elkezdődött az ajándékozás, hisz csak 50 éves lett Jóska. A barátnője egy egyedileg nyomtatott pólót adott neki, amin elgondolkoztam nagyon, jópofa ajándéknak gondoltam, éppen ezért meg is kérdeztem, hogy hol készült a póló, mivel az én párom szülinapja is közeleg, de fogalmam sincs, mit vegyek neki, megvan szinte mindene. Tündinek, a páromnak van egy kedvenc képe rólunk, ami egy nyaraláson készült, arra gondoltam, hogy ezzel a képpel ellátott pólót adom neki ajándékba.

Miután megkérdeztem Jóska barátnőjét, Erikát, hogy hol csináltatta a pólót, nem volt többé kérdés, hogy póló nyomtatásban a lolmarkt.hu lesz az én „emberem”.

Elkezdtem otthon böngészni még aznap a honlapjukon, és be kell vallanom, nagyon sok pénzt el tudnék költeni ilyesmi pólókra. Különösen tetszettek a feliratos pólóik. Mivel szinte minden eddigi munkám során ingben kellett dolgoznom, épp ezért érzem szerintem azt a fajta ingert, hogy legalább akkor, amikor szabadidőm van, az önkifejezésemet szolgáló ruhadarabot hordjak. Ez az én esetemben a feliratos pólókkal kivitelezhető a legjobban. Ezzel egyetemben azt is bírom, amikor vicces szövegek kerülnek fel adott pólókra a nyomtatásukkor. Úgy gondolom, hogy vagány dolog, ha valaki ilyet hord. Ezen kívül jó dolognak tartom azt, ha valaki egy vicces feliratú pólóval egy idegen embernek fel tudja dobni a kedvét például a buszon vagy a villamoson. Én is sokszor futottam bele ilyenbe, és mindig tudtam értékelni az ilyen jellegű pólókat.

Már ki is gondoltam, hogy Tündinek V nyakú, baba-kék pólót fogok adni, a romantikus nyaralós képünkkel együtt. Ismerem már annyira, hogy imádni fogja és biztos vagyok benne, hogy a nyakamba fog ugrani az örömében. Lehet, hogy fogok majd még másoknak is pólót nyomtattatni ajándékba a lolmarkt.hu-val, mert szerintem ajándék ötletnek ez elég kreatív.