Van az a helyzet, hogy vacsora után már a fogpótlás árak a legfontosabbak

Szeretek kísérletezni, szeretem a különleges ételeket, mindent megkóstolok, amit csak lehet, és nem egyszer csúnyán rá is fáztam a dologra. Szeretem a legkülönfélébb ételeket rendelni az étlapokról akkor is, ha fogalmam sincsen róla, hogy mi is az. Egy üdülésünk során egy olasz étteremben például tengergyümölcsei spagettit rendeltem. Ezzel semmi baj nincsen, mert szeretem a tengeri herkentyűket, csak éppen a nagy beszélgetés közben nem figyeltem és ráharaptam egy nagyon kemény osztrigára, és ezt bizony a fogam bánta.

Kitartottam az üdülés végéig, bár egész végig a fogpótlás árak után kutattam a neten és azt kerestem, hogy melyik rendelőbe menjek fogpótlásra.

Találtam is egy nagyon szimpatikusat a közelünkben, ahová még az incidens megtörténte után időpontot is kértem. A hazaérkezésünk utáni nap tűkön ülve vártam, hogy végre indulhassak és végre kezdjenek valamit a fogammal.

Egy nagyon hangulatos rendelőbe sikerült időpontot foglalnom, és az értékeléseik alapján nagyon nagy szakértelemmel és a legmodernebb eszközökkel is rendelkeznek. Így nem féltem, teljesen az engem ellátó orvos gondjaira bíztam maga, aki valóban a legnagyobb szakértelemmel orvosolta a problémámat, így a kezelés végén egy új foggal és rengeteg jótanáccsal tértem haza.

Az interneten írtak mind igazak voltak, nagyon jól felszerelt a rendelő és az itt dolgozó szakemberek tudása megkérdőjelezhetetlen. Gyorsan, precízen, fájdalommentesen dolgozott az orvosom, így bátran bizalmat szavazok az egész rendelőnek. legközelebb pedig óvatosabban fogok spagettit enni.