A cipoteszt.hu a rutinos futóknak is nagy segítség

Te bírod a magasságot?

Szerintem nem vagyok egyedül és rengetegen küzdünk tériszonnyal. Nehéz rémisztőbb dolgot tudok elképzelni annál, hogy mondjuk felmenjek egy kilátóba, főképp, hogyha az nyitott – pontosan ezért igyekszem kerülni minden ilyen jellegű programot. Fontos dolgokat sem tartok magasan, hogy lehetőség szerint ne nagyon kelljen létrára állnom, ezzel is megkönnyítve az életemet… viszont sajnos nem mindig tudom ezeket elkerülni: egy ilyen esetben derült ki, hogy meglepő módon a repüléstől nem félek, sőt élvezem és mint megtudtam, sokan vagyunk még így!

Ugyanígy élvezem kedvenc sportomat, a futást is, amelyhez cipőimet a Futócipő árak, tesztek – Futócipő árösszehasonlítás, teszt tematikájú oldal, a cipoteszt.hu segítségével választom ki már évek óta, nem véletlenül: nekik köszönhetően minden alkalommal sikerül tökéletesen választanom, ráadásul szuper futással kapcsolatos tippek is elérhetőek az oldalon!

A megfelelő futócipő kiválasztása sosem egyszerű, hiszen nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni a legjobb döntés meghozatalához, de nem szabad, hogy ez bárki kedvét szegje a futástól – rossz cipővel pedig, higgyétek el, nem igazán érdemes belevágni, ezt sajnos már a saját bőrömön is tapasztalhattam, amikor annak idején belevágtam… De a Futócipő árak, tesztek – Futócipő árösszehasonlítás, teszt mindenki számára nagy segítséget nyújthat, akár még a rutinosabb futóknak is, ha valamiért már nem elégedettek addig használt modelljeikkel, vagy éppen új távon is szeretnék magukat kipróbálni. Merthogy minden különböző távra, illetve tereptípusra különböző típusú cipő jár, mindegyik speciális kialakítással rendelkezik, amelyet mindenképpen érdemes figyelembe venni, és nem csupán az ár, illetve megjelenés alapján dönteni.

Számomra nagyon nagy segítség volt, hogy rátalálhattam a cipoteszt.hu-ra, minden futónak tudom ajánlani, aki éppen gondban van következő futócipőjének kiválasztásával kapcsolatban!