A repülés tényleg árthat a fogaknak?

Elég sok mindent lehet olvasni és hallani azzal kapcsolatban, hogy a rossz fogakban nagy fájdalom léphet fel, ha repülőre ülünk. Ez elsősorban a nyomáskülönbségnek tudható be.

Állítólag a frissen kezelt fogakkal sem szabad repülőre ülni, mert könnyedén felszakadhatnak a sebek.

Őszintén? Fogalmam sincs, hogy ezekből mennyi az igaz, és mennyi a hamis információ. A neten olvasni mindenfélét.

Én már ültem repülőre úgy, hogy az egyik fogamról tudtam, hogy rossz, és nem éreztem fájdalmat. Nyilván ez függ attól is, hogy milyen mértékben is rossz az az adott fog.

Mindenesetre kár szerintem ezzel kockáztatni.

A jövőben sokat fogok repülni a munkám miatt, ezért megkerestem a lehető legjobb fogorvosi rendelőt, aminek a weboldalát a fogorvosbudapest.info címen érhetitek el.

Jelentkeztem is hozzájuk, ugyanis egy komoly fogágybetegség jelentkezett nálam, amit mindenképpen orvosolni volt szükséges.

Egyébként számomra már a weboldaluknak a könnyed nyelvezete is nagyon szimpatikus volt. Kicsit az volt az érzésem, hogy már az internetes platformjukon keresztül is igyekeznek megnyugtatni a pácienseiket, hiszen tudjuk, hogy sokan félnek a fogorvostól. Én is ilyen vagyok, így én különösen értékeltem a barátságos hangnemet.

Mikor a fogainkról van szó, nem csak az egészségükre, de azoknak az esztétikájára is előszeretettel szoktunk gondolni, hiszen mindkettő kiemelten fontos. Ebben a fogászati intézetben ezekre egyformán komoly figyelmet áldoznak, így biztosak lehetünk a tökéletes végeredményben.

Az online időpont-egyeztetésnek hála, szinte semmit sem kellett várnom az orvosi kezelésre, miután beléptem a rendelőbe.

A fogorvos igyekezett megnyugtatni engem, mert valószínűleg eléggé látszott, hogy kicsit félek ettől a helyzettől. Azt kell mondanom, hogy az aggódásom hamar elszállt, mert éreztem, hogy ennél jobb szakértelem mellett nem is gyógyíthatnák a fogágybetegségemet.

A kezelés teljesen profi volt, és megkaptam minden további instrukciót a fogorvostól, hogy mire figyeljek oda a későbbiekben. Végre megtaláltam azt a fogászati rendelőt, amit a jövőben bármikor, a legteljesebb nyugalommal felkereshetek. Szerintem vegyétek fel velük a kapcsolatot ti is, ha bármilyen problémátok adódna a fogaitokkal.