A szárnyaláshoz fontos a kellő biztosítottság

Repülő napokon vettünk részt a családommal nyár végén, ahol lenyűgöző repülési manővereket volt szerencsénk szemmel kísérni. Miközben ott álltunk, és csodáltuk a hihetetlen ügyességgel megoldott bemutatót, elgondolkoztam azon, hogy vajon milyen biztosítást köt magára egy ilyen munkát végző pilóta? Erről a gondolatról asszociáltam arra, hogy talán nem volna rossz ötlet, ha családtagjaim számára is kötnénk egészségbiztosítást, és magam is élnék egy ilyen lehetőséggel. Az élet néha tartogat meglepetéseket, és nem szükséges már előre rosszra gondolni. Viszont nagyon bölcs dolog, ha valaki mindent megtesz azért, hogy az esetleges bajban nyugodt maradhasson azzal kapcsolatban, hogy a pénz nem jelent akadályt az ellátása és a gyógyulása során.

Kevés keresgélés után ráakadtam a https://www.pannonsafe.hu/ weboldalra, ahol a különböző biztosítások terén minden információ a látogatók rendelkezésére áll. Legyen szó lakásbiztosításról, utasbiztosításról, vállalkozói biztosításról, vagy akár nyugdíjbiztosításról, nem jelent problémát. Az időben és a megfelelő feltételek mellett megkötött biztosításnak hatalmas előnyei vannak. Soha nem tudhatjuk, milyen eseményeket hoz magával a holnap, de ha megfelelő biztosítást kötöttünk, akkor az garancia arra, hogy nem kell üres zsebbel szembenézni az esetlegesen fellépő problémákkal.

A https://www.pannonsafe.hu/ által egy nagyon kényelmes és kedvező helyzetbe kerülhetünk, hiszen ők vállalják, hogy segítenek megtalálni a legkedvezőbb ajánlatot a számunkra. Rengeteg biztosító kínálja ugyanis a szolgáltatásait, a különböző biztosítási csomagokat, és nagyon nehéz eligazodni közöttük. Az ember könnyen azzal a dilemmával kell szembesüljön, hogy nem tud választani, és amiatt kell aggódjon, hogy esetleg rosszul dönt. A biztosítások és kölcsönök természetesen hosszú távú elköteleződést jelentenek, éppen emiatt szükséges nagyon alaposan átgondolnunk, hogy melyik termék mellett döntünk.

A weboldalon található egy űrlap, amit jómagam is kitöltöttem. Hamarosan jelentkezett is az egyik nagyon készséges és profi kollégájuk, aki az adott területre specializálódott, így valóban tudott válaszolni a kérdéseimre, hiszen a tudása megalapozott hozzá. Egyeztettünk egy személyes találkozót, és egy tanácsadásra került sor, melynek keretein belül megmutatta számomra a biztosítók által kínált legkedvezőbb ajánlatokat. Egyébként vannak bizonyos termékek, melyeket akár otthonról is megköthetünk, ezekhez csupán a https://www.pannonsafe.hu/ oldalán található online kalkulátort szükséges használnunk.

A tanácsadó cég nincs kötve egyik biztosítóhoz sem, mely garantálja az elfogulatlanságot, az objektivitást. Ők ténylegesen a hazai piac kínálatát átböngészve találják meg a legideálisabb ajánlatot. Alkuszi törvényi kötelezettségük értelmében több választási lehetőséget is felkínálnak az ügyfeleknek. Ami pedig a legfontosabb, hogy nem gyakorolnak nyomást, így a végsó döntést valóban mi hozzuk meg végül. Minden kollégájuk több éves, sőt több évtizedes tapasztalattal bír a pénzügyek és a különböző biztosítások területén. A hozzáállásuk erősen ügyfélközpontú, és emiatt folyamatosan bővül elégedett ügyfeleik listája.

A pénzügyi tanácsadás során több fontos tényezőre is felhívta a figyelmem a pénzügyi szakember. Az egészségbiztosítási szerződés felmondása kapcsán például lényeges információ, hogy a biztosító felmondhatja azt, ha elmulasztjuk befizetni a biztosítási díjat, illetve ha megszegjük a bejelentési kötelezettség szabályát. Ez azt jelenti, hogy a biztosítónak minden esetben szükséges tudnia róla, ha az életünkben valamiféle tartós változás következik be, hiszen ez önmagában máris egyfajta kockázatot jelent.

Engem elégedetté tesz a tény, hogy innentől sem a családomnak, sem pedig nekem nem kell hónapokat várni egy-egy fontos vizsgálatra, illetve órákig sorban vesztegelni a rendelő előtt. Nem beszélve az esetlegesen felmerülő rejtett költségekről. Érdemes volt megkötni az egészségbiztosítást, és nagyon pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam a pénzügyi tanácsadás során.