Az evés és a gasztronómia nagy szenvedélyem

Az evés mindenki életében fontos szerepet tölt be. Ennek köszönhetően tudjuk szabályozni a súlyunkat, tudjuk életben tartani magunkat és élvezeti forrásként is szolgál. Ha valaki megismerkedik a gasztronómiával és az ételek különleges ízeivel, akkor nagy valószínűséggel ő is a szenvedélyének fogja tudni az ételt.

Ez nálam sem volt másként, hiszen már gyerekkoromban megkedveltem a gasztronómiát és elég korán elkezdtem sütni és főzni. Nagyon érdekelt ez a világ és folyamatosan bővítem a mai napig a tudásomat. Ennek köszönhetően jött a saját vállalkozás ötlete, ami nem más, mint egy saját vendéglátóhely.

Ennek a létrehozása nem volt egyszerű feladat, viszont könnyen megtanultam a vállalkozás alapjait és a nagyszerű ételeimnek köszönhetően a vendégek is hamar megszerették a helyett. Az egyik legnehezebb feladat a megfelelő beszállítók megtalálása volt.

Amikor az interneten rátaláltam a Hunnia Kristály Webáruházára, akkor egy nagy kő esett le a szívemről. Nekik köszönhetően már volt egy biztos pont a vállalkozásom életében. Hiszen ők vendéglátó ellátó helyként üzemelnek és minden olyan termék megtalálható a kínálatukban, amire egy vendéglátóhelynek szüksége lehet.

Így már nem kellett tovább keresgélnem olyan webáruház után, ahol mindent be tudok szerezni, ami a mindennapi működéshez elengedhetetlen az étteremben. Hamar megkedveltették magukat velem, hiszen megbízhatóak, segítőkészek és megfelelő minőségű termékeket kínálnak a vásárlóiknak.

Ha még te sem találtad meg azt az egy helyet, ahol mindent be tudsz szerezni, akkor a Hunnia Kristály Webáruházát mindenképp nézd meg. Még vörösboros pohár is található a kínálatukban, ezért ha italt is kínálsz a vendégeidnek, akkor mindenképp érdemes lehet a poharak között is szétnézni.

vörösboros pohár

Az oldalon a termékek kategóriákra vannak osztva. Főként aszerint vannak csoportosítva, hogy mely vendéglátóhelynek lehet rá szüksége. Ezek alapján a következő kategóriákon belül tudsz keresgélni: étterem, kávéház, cukrászat, fagylalt, menza, koktél bár, ételszállítás, fast food, home line, gasztro csomagolóanyagok, mosogatás.

Minden termékről részletes leírást találsz. Ennek köszönhetően előre tudni fogod, hogy a termék mit tud, mire való és hogyan kell használni. Ez nagy segítség lehet abban az esetben, ha nem tudod pontosan melyik terméket válaszd.

Ilyen esetben nagy segítségedre lehetnek még a terméktesztek is, amik szintén a weboldalon megtalálhatók és elolvashatók. Nagyon sok terméket teszteltek már, ezért ha kíváncsi vagy valamelyik termék tesztjére, akkor a híreken belül erről is olvashatsz. Ezek mellett újdonságokat is megtudhatsz ezekből a bejegyzésekből. Ha nem szeretnél lemaradni semmiről és mindenről időben szeretnél értesülni, akkor érdemes lehet a híreket folyamatosan szemmel tartani, illetve a Facebookon is követni őket.

A vörösboros pohár mellet tesztelték még például a cukrászati termékeket, a hámozó késeket, keverőtál lakat és a zöldségkéseket is.

2-5 munkanapon belül már ki is szállítják a rendelésedet, ezért nem kell rá heteket várni. A szállítás díja nem minden esetben ugyanannyi, ezért mindenképp érdemes lehet a díjtáblázatot megnézni még a rendelés leadása előtt. Lehet választani Foxpost automatát, ExpressOne kiszállítást és csomagpontot. Mindegyik szállítási lehetőségnél meg van adva, hogy mekkora súlyú kehet a csomag, ezért ez alapján is változhat a kézbesítés díja.

A Hunnia Kristály Webáruházáról nagyon jó véleményeket lehet olvasni. Ez szerintem nem is csoda, hiszen 1994 óta foglalkoznak vendéglátó ellátással és ez idő alatt sikerült kiismerniük a piaci igényeket és könnyen tudnak alkalmazkodni is ehhez. Az ügyfeleik elégedettek szoktak lenni az általuk forgalmazott termékekkel és szívesen újra is vásárolják őket.

Ha te is szívesen megnéznéd a Hunnia Kristály Webáruházát, akkor mindenképp látogass el a weboldalukra.