Duguláselhárítót kellett hívni, de azonnal megoldotta a problémát

Majdnem kudarcba fulladt a vacsora csatánk. De csak majdnem! Mert a duguláselhárító azonnal jött és megoldotta az apró fiaskót a fürdőszobában. Áthívtuk vagy 12 barátunkat, hogy lenyűgözzük őket a legújabb főzőtudományunkkal, amit Ázsiában szedtünk magunkra. Egy gasztro túrán voltunk, ahol minden állomáson megtanultunk egy új receptet. Ebből készítettünk egy menüsort, amire áthívtuk a barátainkat.

Ahogy a nap délutánba fordult a wc-nk azt mondta, hogy ő most már bizony eldugul. Gyors fejvakarást követően telefont ragadtunk és felhívtuk a topvizgazfutesszerelo.hu-t. A telefonos egyeztetés után a duguláselhárító szakember azonnal útnak indult és mivel nem lakunk egy eldugott helyen Budapesten, ezért nagyjából húsz perc alatt ki is ért hozzánk.

A megfelelő eszközökkel felszerelkezve jött fel a lakásunkba és miután felmérte a helyzetet, meg elmeséltük neki, hogy nagyjából mi történhetett villámgyorsan megmentette az esti bulit. Kaptunk néhány tippet tőle, hogy hogyan előzhetnénk meg az elkövetkezendőkre nézve ugyanezt a helyzetet. Aztán persze elolvastuk azokat a bejegyzéseket is, amelyek a topvizgazfutesszerelo.hu-n vannak, mert itt is nagyon sok okosságot rejtettek el a sorok között.

Akinek hasonló problémája akadna, az egyébként könnyen megtalálhatja ezt a céget a keresőben, mert nagyon hamar őket dobja ki a felület. Nem véletlen, hiszen már legalább harminc éve a szakmában vannak és ami még lényeges a komoly szakértelmen túl, hogy Budapesten illetve Pest megyében azonnal házhoz jönnek – mert a gyorsaság az, amit a precíz munkán kívül még vállalnak.

Így ha azonnali megoldás kell, akkor érdemes elmenteni ezt a duguláselhárító oldalt és telefonszámot, mert garantáltan meg tudják menteni a vacsora csatát és más egyéb rendezvényeket!

duguláselhárító