Fájdalmakkal nem lehet élni, főleg nem a gerincben

Mindig, mindent megtettem az egészséges táplálkozás fenntarthatóságáért. Másnak sem javasolok mást, de az idő múlása és egyeseknek az élete során adódó speciális igénybevételek túl sok gondot okozhatnak ahhoz, hogy simán jó táplálkozással és napi mozgással lehessen leküzdeni mindent. A sok repülés sem tett jót nekem, hisz rendre a távol-keleti külső partnereinkhez kell járnom, ami nem egy-két órás repülőutakat jelent, hanem sok-sok székben ülést, fél napos bekorlátozottságot olykor, és kevesebb mozgást, mint korábban valaha.

Mióta megtaláltam a Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdió honlapját, majd el is látogattam hozzájuk, tudom, hogy nem is érdemes a végtelenségig próbálkozni csak a naturálisan, magunk által követhető dolgokkal, ugyanakkor. Fontos felismerés volt ez! Ilyesmikben, amik az én problémámat is jelentették is segít a szakember! Ha szerencsénk van nem egy orvos fog meggyógyítani minket a “klasszikus értelemben”, hanem még egy gyógytornász is rendbe hozhat mindent. A Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdióban mindenképp – hisz épp a jó tapasztalataim miatt ajánlom őket. Nekem segítettek és bár továbbra is követni fogom az egészséges táplálkozás útjait, fogom javasolni a hozzájuk fordulást kicsit is extrémebben jelentkező problémáknál. Persze, mint a nevük is mutatja, ez is orvoslás. De kevésbé rémisztő, mint később, már visszafordíthatatlan tendenciáknál kés alá feküdni!

Az a fajta típus vagyok, aki lelkesen osztja meg a tapasztalatait, ha segíthet. A Therapy4U-nál segítenek tartósan visszanyerni a gondtalan mozgás örömét és lehetőségét, és ezt el akartam mondani. Speciális tornatechnikákkal teszik ezt, melyeket elsajátítani egyedi kezelésmódok kínálását tette lehetővé nekik. A kulcsszó persze itt is a kitartás és a tartósság, mint mindenben, úgy általában. Időre lesz szükség, de ők meg tudják csinálni! Segítenek a kialakult fájdalmak elűzésében, majd ezt követően a fájdalommentesség megtartásában is. Csak legyen bennünk türelem és elszántáság. Nem mintha annyira megterhelő lenne bármi ilyesmi, de sokaknál tapasztalom, hogy a türelmetlenség és a szétszórtság okoznak bőven problémákat. Egyszerűen el kell döntenünk, hogy el akarunk jutni a fájdalommentesség állapotába, majd aztán fent kívánjuk tartani azt. Nekünk ennyi a dolgunk, minden másban segít a Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdió.

Rengeteg leírás van az oldalukon a módszereikről, ahogy a teljes koncepció megértésében is segítenek. Szerintem lelkesítő az egészet olvasni, mert minden nagyon jól felépített és logikus. Ha pedig azt mondom: én már a tapasztalatomat is mellé tehetem, hogy működik, azzal remélhetőleg újfent sokakat megnyugtattam. Az ilyen problémák nem ritkák, de van rájuk tartós megoldás!