Foodtrack show és sport? Kell ennél több?

Sportesemény élő internetes közvetítés profi stábbal és technikával

Bármennyire is drága mulatság elmenni egy foodtrack show-ra, én nagyon szeretem. Rengeteg alkalom volt, amikor nem mentünk konkrétan nyaralni, hanem csak elmentünk egy vagy két napra egy sporteseménnyel egybekötött foodtrack show-ra. Ez mindig nagy buli volt, rengeteg kellemes emlékem van ezekről az eseményekről.

De még nagyobb élmény volt, amikor mindezt én szervezhettem! Az igaz, hogy nem egy túl nagyszabású esemény volt, de azért mégis elég sokan eljöttek. És, ami az egyik legjobb volt benne, hogy itt a Foodtrack show és a Sportesemény élő internetes közvetítés profi stábbal és technikával volt megoldva. Nem volt egyszerű a szervezés, de az interneteskozvetites.hu-nak hála, minden zökkenőmentesen zajlott.

Rengeteget kellett szervezni

Az eseményt egy kellemes nyári hétvégén tartottuk egy nagy sportközpontban, amelynek területén külön területet biztosítottunk a foodtrackeknek. A rendezvényről előzetesen hírt adtunk az interneteskozvetites.hu segítségével, és ezáltal rengetegen jelezték részvételi szándékukat. Az emberek izgatottan várták az eseményt, hiszen a közvetítésnek köszönhetően nemcsak élőben élvezhették a sporteseményt, hanem otthonaikból vagy bárhonnan csatlakozhattak a követéshez.

A sportközpont területén összeállított profi stáb nagy tapasztalattal rendelkezett a sportesemények és kulturális rendezvények közvetítésében. Az interneteskozvetites.hu csapata gondoskodott a kiváló minőségű képről és hangról, így az otthonülő nézőknek semmi sem maradt ki az izgalmas pillanatokból. A kameraállásokat olyan helyekre telepítették, hogy azokról a legjobb rálátás nyílt a pályára, ahol éppen zajlottak az események.

Ahogy a nap végére közeledtünk, mindannyian elégedetten és boldogan éreztük magunkat. Az esemény sikerre volt ítélve.

A “Foodtrack show és Sportesemény élő internetes közvetítés profi stábbal és technikával” egy olyan összekapcsolódása lett a gasztronómiai élvezeteknek és a sportélményeknek, ami mindenki számára felejthetetlen maradt.