Gasztronómiai rendezvényekre járni több szempontból is megéri!

Nagyon szeretek enni. Nincs mese ez a helyzet. Félreérté ne essék, nem az ész nélküli zabálásra gondolok, hanem a különleges gasztro élményekre. Ezért előszeretettel látogatom a különböző gasztro fesztiválokat, foodtruck show-kat. És nemcsak az ételek adnak nagyszerű élményt, hanem az emberek is. Ezek az események mindig jó alkalmak a baráti találkozókra, illetve új emberek megismerésére. Például itt találkoztam egy igazán nagyszerű hölggyel, aki elmesélte, hogy hogyan döntött a bt alapítása mellett, és ebben miként segített a grossoffice.hu szakmai csapata.

Először is elárulta, hogy már évek óta vágyott arra, hogy saját vállalkozást indítson az élelmiszeripar területén. Szenvedélyesen szeretett főzni és egyedi ízeket alkotni, ezért tudta, hogy ebben a szakmában szeretne elindulni.

Az inspirációt és a szükséges szakmai segítséget a grossoffice.hu nevű szakmai csapat nyújtotta neki. Ez a cég olyan szakértőkkel rendelkezett, akik segítettek a cégalapítás folyamatában.

A grossoffice.hu szakértői csapata végig támogatta a hölgyet a bt alapításának folyamatában, és további szolgáltatásokat is nyújtottak. A székhelyszolgáltatásukat rendkívül hasznosnak találta. A bt alapítása mellett döntése és a grossoffice.hu segítsége révén a hölgy elindította saját gasztronómiai vállalkozását, amely mára sikeres és népszerű lett a régióban. Ez a történet nagyon megtetszett. Jó volt tudni, hogyha valaha a bt alapítása mellett döntök, akkor a grossoffice.hu egy támogató szolgáltatást nyújt a számomra a kezdetekkor és a későbbiek folyamán is.