Ha sok országba repülsz, azután mindig különlegesre vágysz

Engem a repülés az, ami életben tart. Akkor érzem magamat igazán a helyemen, mikor a felhők felett ülök, és éppen tartok valahová. Az utóbbi években gyakran repülő után repülőre ültem fel. Mióta az eszemet tudom, ezt szerettem volna csinálni, és el sem hiszem, hogy mindez megtörténik velem. Egy igazi vándor életet éltem így a húszas éveim elején, minden országban alkalmi vagy időszakos munkák által belekóstoltam az élet rengeteg területébe. A repülés hatalmas szabadságot ad nekem, és tudom, hogy egy-egy repülést mindig egy annál is hatalmasabb kaland fog követni.

Viszont elértem életem azon pontjához, hogy ideje elengednem ezt az életformát, mert szeretnék állandó környezetet kialakítani magamnak. Az elején biztosan nagyon hiányozni fog az egész, de tudom, hogy ez nem jelent rosszat. Persze van néhány dolog, amit megszoktam már, ilyen például az ételek változatossága és a különböző ízvilágok intenzitása. Itthon úgy éreztem, hogy valami még mindig hiányzik, hiába próbáltam különbözőbbnél különbözőbb fogásokat készíteni. Amikor áthívtam a barátaimat vacsorára, akkor meséltem el nekik, hogy valami izgalomra szükségem van az étkezés területén.

Ekkor mondta az egyik barátom, hogy látott valami videókat az interneten, valami csípős paprikás kihívást, és utána kutakodott a keresőben, majd rátalált a Pazarshopra. Azt állította, hogy itt tutira megtalálom azt, amit hiányolok a kajákból.

Tettem egy próbát, és nem bántam meg. A Pazarshop oldala tele volt mindenféle ízvilágú szószokkal, és rövidesen szinte az összes tranzakcióm chili szósz rendelés lett. Számomra az a legszimpatikusabb az egészben, hogy általam még soha nem látott választékot kínálnak. Bármi, ami az eszembe jut, arra biztos, hogy van egy szósz a repertoárban. Nem győztem vásárolni. Általuk, ha az élet kisebb területén is, de visszaszereztem a változatosság élményét. Mindegy, hogy pizzát, tésztát, húst vagy akár levest készítek, tényleg akármihez ki tudom nézni a megfelelő szószt. Ebben az oldalon megtalálható termékleírások is nagyban segítenek, mert sosem hagynak ki egy ajánlást sem az adott áruhoz.

Mindehhez persze nem árt, ha az ember szereti a csípőset, mivel innen chili szósz rendelés a leglehetségesebb, vagy egyéb chilis termékek, mint például a chilis nasik. Még különböző prémium vizek is becsusszanhatnak a kosárba. Ami pedig nem fogyasztható, abból is bőven esik választék, különböző kisebb ajándéktárgyakból, mint például bögrék. Nekem egy elmagyarázhatatlan hangulatot ad a Pazarshop webáruháza, és örökké hálás leszek a barátomnak, hogy megosztotta velem ezt a tudást.

Még tanulni is tudtam a webshopról, mivel sok termékhez egy rövidebb videót is csatoltak, ahol a ChiliVonat ajánlását hallgathatjuk meg. Ebből világosodtam meg, hogy a tartósítószermentes szószoknak hogyan tudom a legjobban megőrizni a szavatosságát. Ez nemcsak a Pazarshop chili szószaira igaz, hanem egész életemben sok-sok terméknek biztosíthatom a későbbi megromlását. A legfőbb tipp, amit megsúgok nektek, és sokan szerintem nem gondolunk rá főzés és kapkodás közben az az, hogy ne nyúljunk bele koszos kanállal az üvegekbe.

A Pazarshopon a chili szósz rendelés nagyon egyszerű, kezdve azzal, hogy már a kiszállítás várható időpontjáról is tájékoztatnak a termékleírás mellett. Magamból kiindulva meg amúgy sem jutott volna eszembe, hogy egyáltalán lehet chili szószokat rendelni. Bár manapság nem tudom, hogy ez akármi oknál fogva miért ne lehetne lehetséges.

Kicsit még az ízekről el szeretném mondani, hogy biztos vagyok benne, a minőség mindennél fontosabb a Pazarshop számára. Eddig még egyik chili szósz rendelés sem volt csalódás számomra. Igaz az is, hogy jól is néznek ki, kreatívak az elnevezések és az ötletek, de ezzel együtt valahogy az íz is mindig nagyon találó és elképesztően finom. Nem beszélve arról, hogy ha valaki még érdekelt is a chilik a világában, annak részére biztos, hogy egy igazi kánaán a chili vonat kínálat. Legyen szó bármilyen gyümölcsös szószról (amik amúgy kiválóan mennek a vadhúsokhoz, sült húsokhoz), klasszikus paradicsomos szószról, vagy igazi paprikás szószokról… Na mindezt itt egy helyen megtaláltam a Pazarshopon.

Ti szeretitek a csípőset? Én valamennyire tudtam, hogy kedvelem és bírom is, de azt, hogy ennyire megbolondulok már érte, azt nem gondoltam volna. Segített visszahozni az izgalmat a konyhámba, és végre nem unom az itthoni ízeket, mert mindig elő tudok állni valami mással. Eljöttök egy vacsira?