Hallottál már az ingyenes méretcseréről?

A repülés során nem sűrűn fogsz találkozni ingyenes szolgáltatásokkal. Sőt, inkább azt mondanám, hogy olyan megoldásokat fogsz találni, ami ugyan ingyenesnek tűnik, de gyakorlatilag bele van számolva szépen a csomagba. De ezen nem is kell igazából felháborodni, hiszen a repülés nem annyira olcsó mulatság, és ahhoz, hogy biztosítani tudják a repülést mindenkinek muszáj sajnos olyan összegeket elkérni, ami lehet, hogy néhány pénztárcának egy kicsit nehézkes.

Ellenben a LolMarkt.hu oldalon lehetőség van ingyenes méretcserére, aminek az a lényege, hogy ha nem vagy magabiztos abban, hogy milyen méretre van szükséged, és végül sikerült tényleg rossz méretet kiválasztanod a LolMarkt.hu oldalon a rendelés leadásakor, akkor egyszerűen lehetőséged van arra, hogy méretcserét igényelj tőlük.

Ha a megrendelt póló mérete nem megfelelő, vagy esetleg még az is megtörténhet, hogy valamiért meggondoltad magadat, és másik színt szeretnél, akkor az átvételtől számítva 14 napon belül fogják ingyenesen kicserélni a pólót, és ami szuper, hogy kizárólag csak a szállítást kell állni. Az első rendelésnél én így jártam, nem vettem észre a mérettáblázatot az oldalon, ami egyébként az én hibám, hiszen a lehető legtöbb helyen fel van tüntetve a mérettáblázat elérhetősége a lolmarkton.

A méretábrázatban szereplő adatok alapján már sokkal könnyebb volt beazonosítani, hogy milyen méretű pólóra és pulóverre van szükségünk, itthon. Ami nagyon magával ragadott a páros pólóknál, az a szett, amikor még a gyereknek is van külön póló, tehát ezt inkább családi pólónak nevezném, hiszen nem párokra vonatkozik, hanem gyakorlatilag egy családra. Ezekből is található többféle igazán vicces felirattal ellátott feliratú póló. Ezeket a feliratokat egyébként valamilyen különleges technológiával nyomják a pólókra, aminek köszönhetően hosszú életű lesz a minta a megvásárolt pólón, tehát nem fog lekopni róla egy-két mosás után. A mosással kapcsolatban is vannak persze instrukciók, amiket érdemes betartani ahhoz, hogy tényleg a lehető leghosszabb ideig lehessen használni a megrendelt nyomtatott mintájú pólót. Nagyon sok információt sikerült kapnom az oldalon keresztül ahhoz, hogy tudjam, milyen odafigyelést igényelnek ezek a nyomtatott pólók.

A póló méretre visszatérnék még kicsit. Arról, hogy hogyan kell póló méretet választani, nem csak cikket lehet olvasni, hanem egy rövid videót is meg lehet tekinteni a lépésekről, amit követve könnyen sikerült leutánoznom a mérési folyamatot.

Összességében nagyon elégedett vagyok a webáruházzal. Minden folyamatról értesítenek. Kérdés esetén nagyon segítőkészek, és nagyon hamar ki is küldik a megrendelt pólót. Ez persze csak az első benyomás, de alapvetően másoktól is ugyanilyen pozitív visszajelzésekről hallottam.

Biztos vagyok benne, hogy jó néhány alkalomra innen fogom beszerezni az ajándékokat, hiszen az egész családra találni vicces pólókat.