Hogyan növelheted az online jelenlétedet és az ügyfélbázisodat linképítéssel?

Emlékszem rá, olyan 20-25 évvel ezelőtt a repülés még korántsem volt olyan szinten elterjedt mindenki számára, mint ma. Akkoriban ez egy sokkal drágább mulatságnak számított, és volt az egésznek egy elit érzése.

Gondoljunk csak a régi filmekre! Kiket láttunk utazni bennük? Orvosokat, ügyvédeket, üzletembereket és efféléket, akiknek a jegyekért borsos árat kellett fizetniük.

Ma már a helyzet teljesen más, hiszen a repülés alapvetően már szinte bárki számára elérhető. Tulajdonképpen a világ másik végébe is eljuthatunk anélkül, hogy egy egész vagyont kelljen kifizetnünk. Ez egy jó dolog. De közben emiatt szerintem a repülőgépipar felhígult, ami miatt egyre több hibát követnek el a gyártók. Ezzel azért jó lenne kezdeni valamit, nem?

De most térjünk vissza kicsit a régi időkre, és azokra a filmekre! Nem tudom pontosan, mit szeretek ezekben a régi repülős filmekben, de tényleg van valamiféle magával ragadó hangulatuk. Tetszett a sok öltönyös figura, a csinos nők, és a kapitány önbizalmat sugárzó megjelenése. Azt nem tudhatom, hogy a valóságban is ilyen hangulata volt-e a repülésnek akkoriban, hiszen akkor még nem is éltem, de úgy sejtem, hogy valahogy tényleg így nézhetett ki a dolog, hiszen ezeknek a filmeknek a valóságból kellett merítenie, még akkor is, ha néhol túloztak a nagyobb hatás kedvéért.

Persze biztosan ma is léteznek olyan járatok, ahol ilyen emberek utaznak, de ők nyilván nem a fapados járatokat használják, mint én. Minden bizonnyal most is sok üzletember és üzletasszony használ repülőgépeket az utazáshoz.

Ezeknek az utasoknak valószínűleg még a problémájuk is nagyjából hasonló, mint a régieknek: hogy tudnának több vásárlót szerezni.

Nos, akkoriban még nem létezett olyan, hogy linképítés, de ez ma már minden vállalkozás számára rendelkezésre áll, ami egy elképesztően nagy lehetőséget jelent, ha a bevételeink növelése a cél.

Persze adott lehet egyszerre több kérdés is: egyáltalán miként működik a linkek építése, miért jó az egy vállalkozásnak és ami a legfontosabb: kikre érdemes ezt a feladatot rábízni?

A fenti linkre rákattintva minden kérdésedre választ fogsz kapni, ezt garantálom számodra!

Ha használod a hivatkozást, akkor a KeresőbenElső csapat weboldalára fogsz jutni, ahol a linképítésen kívül még számos más Online Marketing Szolgáltatást is megtalálsz. Ezek a szolgáltatások egy célt szolgálnak: sikerre vinni a vállalkozásokat.

Ha most itt minden lehetőségről beszélni szeretnék, amit nyújtanak a partnereik számára, akkor soha nem érnék a cikk megírásának a végére, ezért most inkább a linkek építésénél maradnék.

Tehát akkor miről is van tulajdonképpen szó?

A lényeg az, hogy különböző linkeket helyeznek el a világhálón, melyek egy adott vállalat weboldalára mutatnak rá. Ennek előbb utóbb az lesz az eredménye, hogy a Google találati listán egyre jobb és jobb helyezéseket fog a honlap megszerezni bizonyos kulcsszavak alapján.

Gondolom nem szükséges különösképpen magyaráznom, hogy ha ezt sikerül elérni, akkor az miért jelent egy hihetetlen nagy lehetőséget bármelyik vállalat számára.

Persze ez most így leírva nagyon jól hangzik, és az is! De ez azért közel sem olyan egyszerű, és csak egy olyan profi és felkészült marketing szolgáltató tudja ezt megoldani, mint amilyen a keresobenelso.hu csapata is!

Ezt tényleg nem tudja akárki megcsinálni, hiszen a linkeket profi módon kell elhelyezni. Ez azt jelenti, hogy a linkeknek profi szövegkörnyezetben kell szerepelniük, egy olyan weboldalon, ami a Google szerint is megbízható és értékes!

A KeresőbenElső hatalmas mennyiségben rendelkezik ilyen weblapokkal, így több száz link elhelyezésére is van lehetőség, ami már bőven lehetőséget ad arra, hogy a Google keresőjében egy igazán erős helyezést érjünk el.

Amit szintén fontos kiemelnem, hogy ennél a csapatnál kiváló szövegírók dolgoznak, akik ügyelnek arra, hogy a szövegkörnyezet, amiben a linkek elhelyezésre kerülnek, minden felállított követelménnyel szemben képesek legyenek megfelelni.

Náluk a linképítés valóban működik, amire a legjobb bizonyíték a számos elégedett ügyfelük. Az ő véleményüket is olvashatjátok a weboldalukon, melyek mind-mind pozitívan ítélik meg ezt a kiváló szolgáltatást.

Többféle csomagban is elérhető náluk ez a szolgáltatás, ami azért különösen jó, mert így attól függően, hogy kinek mekkora az anyagi kerete, bárki igényelheti.

A szolgáltató weboldalára szerintem mindenképpen vessetek pár pillantást legalább, mert kiválóan bizonyítja, mennyire értik is a dolgukat. Egy átlátható, szép weblapról beszélhetünk, ahol rengeteg olyan információ és tudás is elérhető, amit én speciel még sehol máshol nem láttam. Szóval gyakorlatilag már az oldalukat olvasva is értéket kaptam tőlük, ami azért elég nagy szó ebben a világban.

Remélem sikerült néhány olvasómnak felkeltenie a figyelmét, és tesz velük egy próbát. Nem azt mondom, hogy most rögtön kérjetek tőlük árajánlatot! Csupán annyit szeretnék tanácsolni, hogy olvasgassatok egy kicsit a weboldalukon, és ha úgy érzitek, tényleg szükségetek lenne ennek a príma csapatnak a segítségére, akkor vegyétek fel velük a kapcsolatot!

A kapcsolatfelvételhez több lehetőségetek is van: telefonszám, email vagy egy ajánlatkérő űrlap kitöltése.

Keressétek őket bizalommal, és tegyétek fel nekik a kérdéseiteket! Ők a segítségetekre lesznek!

Én már néhány hete felvettem velük a kapcsolatot, és azóta már hozzá is kezdtek az oldalamra mutató linkek elhelyezéséhez. Az eredmény már most látszik, de ez alapvetően egy hosszú folyamat, így fontos, hogy türelmes maradjak. Az viszont mindenképpen biztató, hogy az egyik legfontosabb kulcsszóra már most bejutott a weblapom az első oldalra, ami azért nem semmi!