Járjunk a fellegekben ezekkel az új cipőkkel

A repülés hosszú időn keresztül volt az ember egyik legnagyobb álma. Ki ne szerette volna megnézni a világot a felhők közül? Éppen ezért annyira hihetetlen, hogy ez az évezredes igény a mai világban már egy teljesen megszokott dolog… Amikor bármikor tudunk venni egy repülőjegyet és még arra is van lehetőségünk, hogy a saját gépünket vezessük…

Tisztán emlékszem, mikor először ültem fel ilyen járműre. Persze képekről már láttam a világot fentről, de ezek egyáltalán nem tudják visszaadni azt az élményt, mikor valóban, mi vagyunk ebben a helyzetben. Sosem láttam még azelőtt ilyennek a világot. Minden olyan lapos és átlátható volt. Teljesen új perspektívát ad az életünknek ez, amit nem is igazán tudnánk elképzelni természetes nézetből. Nagyon szeretem a repülést és még remélem, hogy sok lehetőségem lesz ennek a tevékenységnek az űzéséhez.

A másik dolog, ami szinte teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat a cipőkhöz, az az Óriás-Shop nevű oldal volt. Gyerekkorom óta meglepően nagy volt a lábam és ehhez sokszor nehéz volt megfelelő cipőt találni. Nem is gondoltam volna, hogy léteznek olyan helyek, amik pont erre a problémára specializálódtak. Egyszer azonban jött egy kósza ötlet és beírtam a keresőbe, hogy nagyméretű férfi cipők. Az elsők között adta ki az Óriás-Shop oldalt, úgyhogy rá is kattintottam és elkezdtem böngészni.

Alapból már egy nagyon barátságos kezdőlappal nyit, amin keresztül egy kicsit megismerhetjük azt, hogy miként gondolkoznak ők az üzletről. Már az nagyon tetszett, hogy az Óriás-Shop egy 1996 óta működő családi vállalkozás. Tehát nem érzi azt az ember, hogy egy rideg, arctalan nagyvállalattal van dolga. Az is nagy megerősítés volt, hogy mennyi pozitív vélemény született már róluk. Ezekkel a pozitív első benyomásokkal kezdtem el böngészni a választékukat.

Ahhoz pedig, hogy ezt elérjem, nem kellett mást tennem, mint rákattintani a nagyméretű férfi cipők kiírásra a kezdőlapon. Ezután pedig különböző kategóriákat dobott fel az oldal. Választhattam márkák szerint, de akár a típusok alapján is szűrhettem a találataimat. Mivel engem most főleg sportcipő érdekelt volna, ezért rámentem erre a kiírásra. Bármilyen hihetetlen, még ezen belül is kiválaszthattam azt, hogy milyen sporthoz szeretnék cipőt. Én alapból a futáshoz nem találtam sosem megfelelő méretet, úgyhogy kiválasztottam ezt.

Üdítő látvány volt, hogy végre 46-os és 48-as méretben is elérhetők voltak cipők. Ráadásul nagyon stílusosan néztek ki, úgyhogy elfelejthetjük a bolt legalsó polcán megmaradt termékeket. Minden egyes termék mellett itt azonnal látni fogjuk a megnevezését és azt is, hogy mennyibe kerül. Ezen infók tudatában pedig sokkal könnyebben ki tudjuk szűrni, hogy melyik ajánlat lesz a legjobb számunkra.

Ha bármi kérdésünk lenne egyébként a rendeléssel vagy a bolttal kapcsolatban, akkor a kapcsolat gombra kattintva elérhetjük a telefonszámukat és az e-mail címüket. A végső érv azonban az Óriás-Shop mellett egyértelműen az volt, hogy ha esetleg nem felelne meg a cipő az elvárásainknak, akkor díjmentesen vissza lehet küldeni. Így pedig nem kell félni az online rendeléstől sem.

Maga a rendelés menete nagyon egyszerű volt. Miután megtaláltam a megfelelő cipőt, behelyeztem a kosárba, kitöltöttem a szállítási adataimat, majd kiválasztottam azt, hogy miként szeretnék fizetni. Ennyi volt az egész és még a kiszállítási díj sem volt vészes. A nagyméretű férfi cipők hihetetlen választékban találhatók meg náluk, úgyhogy mindenkinek ajánlom őket.