Konyhai falpanel az otthoni gasztronómiához

Konyhai falpanel - Kerma Design

A gasztronómiára lehet tudományként, vagy akár művészetként is hivatkozni. Szerintem mindkét kategóriába besorolható, de tudom, hogy ezzel sokan vitába szállnának. Már régóta nagy szenvedélyem a főzés és az ételek világa. Imádom a különböző konyhai eszközöket, imádok különféle ételeket kóstolni, kulináris helyekre járni. Rengeteg gasztronómiai műsört is végignéztem, legyen az valóságshow szerű, vagy főzős, receptes kisfilm.

Egy valami, amiben még van hova fejlődnöm, az pedig maga a főzés. Szörnyen ügyetlen vagyok a konyhában, azonban fejlődni szeretnék és meg szeretném adni a lehetőséget magamnak a tanulásra. Így döntöttem amellett, hogy teljesen felújítom az otthoni konyhát, hogy minden adott legyen, nekem pedig csak az ételekre kelljen összpontosítanom.

A sok hasznos kiegészítő és berendezés mellett a dizájnra is igyekeztem odafigyelni. Emlékeztem, hogy egy kedves barátnőméknek a konyhapult felett egy úgynevezett falpanel van felapplikálva, ami nem csak kiváló dekoráció, de nagyon hasznos is.

Meg is kérdeztem tőle, hogy honnan szerezték be annak idején. Épp úton volt, így az oldal linkjét nem tudta átküldeni, de azt mondta ha beírom, hogy “Konyhai falpanel – Kerma Design“, biztos megtalálom. Ez valóban így is történt, elsőként kidobta a kereső a cég webáruházát, azon belül is a konyhai falpanel kategóriát.

Rengeteg színben és mintában elérhető, én azonban a minimalista vonalon akartam maradni. Így egy egyszerű, fekete-fehér márvány mintásra esett a választásom. Ezek a konyhapanelek 120 fokig hőállóak és törésállóak. Fényes felületük megtévesztő lehet, azonban nem üvegből, hanem egy könnyű műanyagból készültek. Alkalmas a fali csempe helyettesítésére, és még díszítőelemként is szolgál.

Több méretben volt elérhető, az ára is annak megfelelően változott. Számomra a 60×240-es méret bizonyult a legmegfelelőbbnek. Fúrással vagy ragasztással rögzíthetőek. Ehhez megtalálsz az oldalon minden szükséges eszközt, ugyanis ragasztókat, ragasztó kinyomókat, csavar eltakarókat is árulnak.  A paneleket alapvetően megtisztított és zsírtalanított felületekre tudod feltenni, de ez lehet akár régi csempe, fal, vagy sík felületű fa és műanyag is. Amire figyelned kell majd a termék felhelyezését követően, hogy ne tedd ki azt nyílt lángnak, valamint ne súrold durva anyaggal a felületet.

A cégnek Debrecenben van egy üzlete is, ott személyes átvételre is van lehetőség, azonban tőlem az nagyon távol van. Így az online rendelés mellett döntöttem, és előre elutaltam a termékek összegét.

Nagyon gyorsan megérkezett a csomag és semmilyen kár nem érte az út során. Hibátlanul és kiváló minőségben érkezett meg hozzám. Nagyon elégedett voltam, és még a megérkezésének napján felapplikáltuk egy barátommal, mert nem bírtam tovább várni.

Csodálatosan feldobta a konyhát és nagyon jó hangulatot kölcsönzött neki. Így, a Kerma Design – Konyhai falpanel, valamint az új eszközök segítségével öröm lesz a főzés. Talán még egyszer séf is lehet belőlem!