Közeledik a nyár, repülőnap és sok szép női szandál vár

Nagyon szeretem a nyarat, ilyenkor nem is igazán tudok otthon ülni. Minden hétvégén szükségem van valamilyen élményre vagy programra vagy barátnőkkel, vagy a családdal, vagy gyerekekkel, ami feltölt. Engem tulajdonképpen bármilyen program érdekel, a kézműves vásártól kezdve a szabadtéri színházi előadáson át a repülőnapig. Ez utóbbit a gyerekek is különösen szokták élvezni, csodálattal veszik szemügyre a hatalmas gépeket.

Ilyenkor lazán, de mégis csinosan szeretek felöltözni, általában egy könnyed felsőt, farmersortot és szandált választok. Abból általában a laposabb talpú modelleket kedvelem, de van olyan márka melynek a platform talpú változatai is kifejezetten kényelmesek. Ránézésre persze egyáltalán nem tűnnek annak, emlékszem én is mennyire meglepődtem, amikor egy ilyen szandált először próbáltam fel.

Véleményem szerint a Tamaris német márka az, amely a legjobban képes ötvözni a kényelmet az esztétikummal, úgy, hogy egyik se menjen a másik rovására. Darabjai stílusosak, nőiesek, és meglepően kényelmesek. Nekem nagyon bevált, többféle színű, stílusú és anyagú lábbelit szereztem már ebből a márkából be. Általában az internetről rendelem meg Tamaris cipőimet, a cipomarket.hu/tamaris/noi/szandal linkre kattintva. A cipomarket.hu a kedvenc cipőwebshopom, régóta visszatérő vásárlójuk vagyok. Természetesen azért is, mert forgalmazzák kedvenc cipőmárkám, a Tamaris darabjait. Ezen kívül a sok-sok pozitív tapasztalat az oka annak, amiért rendszerint innen választok cipőt nemcsak magamnak, de a férjemnek, gyerekeknek is. Olyan is előfordult már, hogy ajándékba vettem innen cipőt, nagyon nagy sikert arattam vele.

A cipomarket.hu-n cipők, szandálok, papucsok, bakancsok, csizmák között lehet válogatni, a női kollekció mellett férfiaknak és persze gyerekeknek is lehet vásárolni. Olyan népszerű márkákat forgalmaznak itt, mint Jana, Tamaris, Bugatti, vagy s.Oliver. A sokszínűség nemcsak márkákban, de anyagban és stílusban is megmutatkozik. Nincs olyan alkalom, vagy öltözék, melyhez ne lehetne itt lábbelit találni. Nemcsak cipőket, de táskákat, pénztárcákat, öveket is felsorakoztat a kínálat. Gyermekeknek pulóverek, pólók, melegítők és egyéb sportruházatot is lehet vásárolni.

Szeretem ezt a webáruházat mert a felületet könnyű kezelni, a vásárlást nagyon egyszerű lebonyolítani. Sok a termék, mégsem kelt túlzsúfolt hatást, hiszen logikusan felépített menü és szűrők segítik az eligazodást és gyorsítják meg a keresést. Lehet márkára, méretre, színre szűkíteni a találatokat, de ha szeretnénk, a részletes keresőt is használhatjuk. Ha megtaláltuk az áhított lábbelit nem kell mást tenni, mint egy kattintással behelyezni a kosárba.

A szállítási és számlázási adatok megadása után válasszuk ki a fizetési és a szállítási módot. Utalhatunk előre, de megrendelésünket kifizethetjük utánvéttel, a termék átvételekor is. 70.000.- Ft rendelés felett viszont csak előreutalással tudunk fizetni. Csomagunkat kérhetjük futárral egy megadott címre, de érte mehetünk Pick-Pack pontra is amikor nekünk alkalmas, ha úgy kényelmesebb. A kiszállítás díja 1.000.- Ft, 60.000.- Ft megrendelés felett pedig ingyenes.

A méretek között részletes mérettáblázat segíti az eligazodást, melyet a webáruház menüjének bal felső sarkában találunk. Ha mégis méretprobléma fordulna elő, természetesen van lehetőség cserére, az ezzel kapcsolatos teendőket megtalálhatjuk a GYIK menüpont alatt.

Az ügyfélszolgálat bármilyen kérdés vagy kérés esetén e-mailben és telefonon is elérhető. Én többször kerestem már őket, mindig nagyon segítőkészek és gyorsak voltak.

Többek között, ezek azok az okok, melyek miatt nagyon szeretek ebben a cipőwebshopban vásárolni. Legutóbb is így tettem csak kattintottam egyet a cipomarket.hu/tamaris/noi/szandal linkre hogy kiválasszam legújabb szerzeményemet a nyári programokra. Ebben akár repülőnapra is mehetek.