Megtaláltuk a megoldást a fáradt szemekre

Nem igazán rajongtam sose a cukrászmesterségért, de a sütikért annál inkább. Viszont az egyik unokatestvére pont fordítva van ezzel: ő nagyon ritkán eszik édességet, de imád sütni. Olyannyira, hogy ez is lett a szakmája végül, és a családi vállalkozásukban dolgozik, amit lényegében már ő visz. Az anyukája is cukrász, általa szerette meg nagyon ezt a szakmát, de ő már csak ritkán segít be a cukrászdába, leginkább csak akkor, amikor valami nagy megrendelés van, amit a lánya egyedül nem tudna időre elvégezni. Persze, van két alkalmazott is, de közülük csak az egyik cukrász.

Szóval, legutóbb egy esküvőre kellett elkészíteniük a tortát – megjegyzem, hogy nem is egyet, hanem rögtön hármat, ráadásul több emeleteset – és számtalan mennyiségű aprósüteményt, édeset és sósat egyaránt. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy befogtak mindenkit és így is napokon keresztül tartott a munka. Az unokatestvéremnek és az anyukájának ráadásul ki kellett szállítaniuk a helyszínre mindent, de akkor már nagyon fáradtak voltak, ami látszott is rajtuk, úgyhogy felajánlottam a segítségemet.

Mikor már bepakoltunk az autóba én kint vártam rájuk, és nem viccelek, amikor kijöttek, körülbelül 5 perc után, jóformán rájuk sem ismertem. Eltűntek a karikák a szemük alól, olyan friss és üde volt a tekintetük. Gondoltam gyorsan csináltak bent egy jó kis botoxos feltöltést?! De persze nem.

Annyira feltűnő volt számomra, hogy muszáj volt rákérdeznem, mégis mi történt odabent. És akkor mondták, hogy hát találtak az interneten egy szuper kis terméket, ami – többek között – a szem alatti karikák eltüntetésében segít. Annyi az egész, hogy egy nagyon kis mennyiséget ebből a bizonyos szérumot, enyhe, ütögető mozdulatokkal be kell juttatni a bőrbe, majd mozdulatlanul – azt mondták ez fontos -, kell várni pár percet, míg az anyag teljesen beivódik a bőrbe, és kész is. Utána lehet sminkelni is akár, alapozót is használni, csak fontos, hogy ezek ne olajos, ne olajalapú kozmetikumok legyenek. A hatás pedig akár egész nap, tehát 8-10 órán át látható és érezhető. És lényegében ennyi is a történet.

Persze, egyértelmű, hogy a dolog engem azonnal felvillanyozott és érdekelni kezdett, mert tényleg nagyon látványos volt: bementek a házba úgy, mint két ember, akik napok óta nem aludtak olyan durva szem alatti karikáik voltak, és úgy jöttek ki, mintha életük legjobb alvásán lennének túl. Egy magyar webshopban találták meg ezt a szemre való szérumot, ami nem csak karikás szemekre, de táskákra is kiváló. Egyébként a webshopot üzemeltető cég a kizárólagos forgalmazója ennek a terméknek jelenleg Magyarországon.

Szóval tehát, amiről szó van az az instanTense+. Ez egy Olaszországban kifejlesztett szérum, amit a LAUMAR nevű, kozmetikumokkal foglalkozó cég fejlesztett ki.

Az unokatestvérem csak akkor használja ezt a szérumot, amikor feltétlenül szükséges, hiszen neki még nem ráncosodik a szemkörnyéke, viszont az anyukája mindennap használja, akkor is, ha nem megy sehova. Mert mint megtudtam, hosszútávú hatással is rendelkezik, amihez viszont elengedhetetlen a rendszeres használat. Már egy ideje használja, és azt mondja, hogy még sokáig nem is kell újat rendelnie, mert nagyon sokáig elég egy tubus, hiszen tényleg nagyon keveset kell csak használni belőle. De ha akarna se tudna többet, mert ha túl sok mennyiséget próbál felvinni a bőrére, akkor ilyen fehér, poros jellegű réteg képződik a szemek alatt.

Én ugyan nem vettem, mert szerencsére akkor sem szokott karikás lenni a szemem alatti terület, ha keveset alszom – meg sminkkel könnyedén el tudom még fedni -, de kipróbáltam, ha már nekik volt. Úgyhogy a következő lépés az lesz, hogy meglepem anyukámat egy ilyen instanTense+ szérummal.