Mikor érzed magad szabadnak?

Sok helyzet lehet az életünkben, amikor valóban szabadnak érezhetjük magunkat. Ilyen lehet az, amikor a felhők felett repülünk, amikor a szabadban sétálunk és csak mi vagyunk és a természet, illetve amikor valóban azt csinálhatunk, amihez épp kedvünk van. Ezek a helyzetek mind megadhatják számunkra a szabadság érzését. Amikor először kipróbáltam az ejtőernyőzést, akkor számomra az adta meg az igazi szabadságérzetet. Csak zuhantam lefelé, húzott a gravitáció és úgy éreztem, hogy most igazán szabad vagyok.

Amikor először találkoztam a Roadrecord szolgáltatásával, akkor szintén azt éreztem, hogy ez egy olyan terhet tud levenni a vállamról, aminek köszönhetően egy kis szabadságérzetet tud nyújtani számomra. Miért van ez?

A Roadrecord az útnyilvántartás vezetését tudja átvenni tőlem. Jobban mondva, a NAV-álló útnyilvántartási programjuknak és mobil appnak köszönhetően sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudom elvégezni ezt az adminisztrációs feladatot. Korábban sok időt vett igénybe az útnyilvántartás vezetése. Viszont amióta megismertem a Roadrecord programját, azóta a nav útnyilvántartás nem okoz számomra problémát.

nav útnyilvántartás

Sok embernek a nav útnyilvántartás helyes vezetése nem megy könnyen. Ha Te is ezek közé az emberek közé tartozol, akkor a Roadrecord programját neked is érdemes lehet megismerned.

Ha szeretnéd, hogy a nyilvántartás vezetése havonta csak hét percet vegyen igénybe, akkor mindenképp próbáld ki!

Most 14 napig ingyenesen megnézheted, hogy hogyan is működik pontosan ez a program. Ennek a próbaidőszaknak köszönhetően meg tudod nézni, hogy Neked mekkora segítség tudna lenni ez a program.

Szerintem nagyon sok embernek az életét megkönnyítette már, hiszen a számok alapján már 18.374 ügyféllel rendelkeznek. Ezek az ügyfelek havonta 180 percet spórolnak meg. Ezt az időt, sokkal hasznosabb dolgokra is tudják fordítani. Mint például olyan feladatokra, amik előre tudják lendíteni a vállalkozás életét.  

A Roadrecord blogbejegyzéseinek az elolvasásával olyan tippeket és trükköket tudhatsz meg, amit talán még a könyvelőd sem tudott. Nagyon sok hasznos információt megosztanak az olvasóikkal, ezért minden cikket érdemes lehet elolvasni.

Ha kíváncsi vagy az útnyilvántartásra és az adóoptimalizálásra, akkor ezekkel kapcsolatos cikkeket is találhatsz a blogoldalon. Minden közérthetően van megfogalmazva. Amennyiben eddig, azért nem érdekelt ez a téma, mert nehezen értetted, akkor itt a lehetőség, hogy ez most megváltozzon. A Roadrecord oldalán csak olyan információkat fogsz találni, amit könnyen megértesz.

Visszamenőleg lenne szükséged nyilvántartásra? A Roadrecord csapata segít!

Visszamenőleg is van lehetőség az útnyilvántartás pótlására. Csak meg kell adnod az adatokat, és a csapat egyből nekilát megcsinálni a nyilvántartásokat. Ezért az elmaradt nyilvántartás semmiképp sem lehet akadály abban, hogy költségtérítést kapj.  

Ugyanis, ha céges utakra a saját autódat használod, akkor a kiküldetési rendelvény vezetésével évente közel 2 millió forint költségterítést kaphatsz. Már csak ezért is érdemes lehet helyesen vezetni a nyilvántartást.

Ha van 3,5 tonna alatti kisteherautód, akkor ebben az esetben viszont 100% lízing és dízel áfa levonással élhetsz. Ezekről a lehetőségekről egy könyvelővel is érdemes lehet konzultálni, hogy ezeknek a könyvelése pontosan hogyan zajlik. Habár sok információ erről is megtalálható a Roadrecord oldalán, mégis biztosabb, ha megkérdezel egy szakértőt a témában.

A Roadrecord-nak nagy tapasztalata van már útnyilvántartás terén. Ha kérdésed merülne fel, akkor hétköznapokon 9-17 óra között az ügyfélszolgálatukat bármikor keresheted. Nagyon szívesen segítenek mindenkinek, és az ilyen segítség nyújtások közben is mindig igyekeznek könnyen érthetően fogalmazni.

Amennyiben a honlapjuk alapján számodra is olyan szimpatikussá vált a szolgáltatásuk, hogy élsz a 14 napos ingyenes próbaidőszakkal, akkor van egy jó hírem a számodra. Nagy valószínűséggel elégedett leszel a programmal és a Roadrecord-nak köszönhetően nagyon sok időt fogsz megspórolni magadnak.

A digitális nyilvántartásokkal pedig olyan adómegtakarítást csinálhatsz, amiről korábban nem is gondoltad, hogy lehetséges.

A Roadrecord tálcán kínálja számodra a lehetőséget, Neked már csak élni kell vele. Ha nem vagy biztos abban, hogy mennyi időt vesz igénybe most a nyilvántartások vezetése, de mindenképp hatékonyabb módszerre szeretnél átállni, akkor egy próbát mindenképp megér a Roadrecord NAV-álló útnyilvántartó programja/ mobil applikációja.

A honlapon különféle megoldásokat is olvashatsz. Ezeken belül megtudhatod, hogy milyen funkciói vannak a programnak, találsz egy fogyasztási norma kalkulátort, lízing áfa kalkulátort, megnézheted az online programfejlesztési listát, és egy videót is megnézhetsz arról, hogy hogyan kell kitölteni a célnak megfelelő nyilvántartást. Így bármire is legyen szükséged, a Roadrecord honlapján mindenről találsz egy részletes leírást.

Ne bízd a véletlenre a dolgot! Válaszd a Roadrecord programját, hogy biztosan minden nyilvántartás kiállja a NAV próbáját!

Ha eddig sok időt vett igénybe a nyilvántartások kitöltése, vagy mindig nyűg volt kikeresni mikor melyikre van szükség, vagy csak egyszerűen jobban szereted az elektronikusan is kitölthető útnyilvántartást, akkor menj fel a Roadrecord oldalára, ahol minden fontos információt megtalálsz az induláshoz.