Minden Anya álma: Átrepülni a baba fogzást!

Reptéri alkalmazottként számtalanszor ültem égimadáron, egy-egy próbarepülés alkalmával. Kedvenc érzésem mikor a gépünk siklik a levegőben, ilyenkor semmi akadály nem létezik számunkra. Csak suhanunk… Csak repülünk… Ezt az érzést éreztem a baba fogzás során használt Rágómakinál is: Csak könnyeden repültünk egyik fogról a másikra!

Barátnőimmel szinte egyszerre lettünk kismamák, majd pedig pár hónap különbséggel édesanyák. Pilóta párjaink pedig a világ legsegítőkészebb édesapáivá váltak gyermekeink születésekor. Szinten minden repülési eseményre elkísértük férjeinket. Míg ők dolgoztak, mi csajok a reptér legjobb kávézójában a hét történéseiről beszéltünk. Mint a legtöbb szülőnél, nálunk is hamar felmerült a baba fogzás kulcskérdése: “Hogyan tudunk segíteni kis csemeténknek, hogy ne kínozza őket a növekvő fog?”

A tökéletes megoldása baba fogzás időszakában: Rágómaki!

A Rágómaki egy bababarát anyagból készül, alapvetően majom alakú rágoka csecsemők számára. Előállítás során olyan antibakteriális technológiát használ a gyártó, amely megakadályozza a kórokozók elszaporodását. A Maki használatával a kis tejfogak kevésbé fájdalmasan bújnak elő, így a baba fogzás könnyed repüléssé válik.

A rágókára az Imagine Baby oldalon talált rá az egyik repülésirányitó barátnőm. Ámulva figyeltük mikor mesélte, hogy a kislányának mekkora segítséget adott ez a kis találmány: A folyamatos barázdás maki-fej rágása miatt, az első fogacskák észrevehetetlenül jelentek meg.  Ezt volt szerencsém sajátkézből is megtapasztalni! A fájdalom csillapítás mellett a Rágómaki fejleszti a gyermekek finommotoros képességeiket.

Kisfiamnak kedvenc állata az elefánt. Nagyon örültem, mikor az oldalon megláttam, hogy nem csak majmos figura létezik a csoda-rágókából, hanem közel tizenkettő állatt közül lehet választani. Volt elefánt is, azaz Rágófáni. Nem kérdés, olyat rendeltem!

Az Imagine Baby brand mögött Noémi áll, aki kisfia születése után talált rá a Maki-különlegességre. Noémi számtalan hasznos és érdekes praktikát oszt meg az oldal blogján baba fogzás témakörében:

A bejegyzések között találtam rá arra is, hogyan kell a fogzást elősegítő játékot megfelelően megtisztítani. Környezettudatos életmódot folytatok, így megnyugtató számomra, hogy simán tudom ecettel és szódabikarbónával is tisztítani gyermekem rágókáját. Az reptéri ügyfélszolgálaton dolgozó barátnőm pedig csak simán bedobja a mosogatógépbe a játékot, mire lejár a program már steril is a majmocska.

Tudtad, hogy nekünk szülőknek is fel kell készülni a baba fogzásra? Egyik személyes kedvenc bejegyzésem ebben segít! Választ ad arra, hogy milyen kihívásokkal jár a baba fogzás időszaka. Hat olyan hasznos tanácsot olvashatunk az oldalon, mely egy tapasztalt édesanya tollából származik. A csajokkal is órákig beszélgetünk a baba fogzás kihívásairól. Végül arra a konklúzióra jutottunk: Gyermekeink különbözőek, van, aki gyorsabban és van, aki lassabban fejlődik. De egy biztos, a Rágómaki mindenki számára óriási segítség a baba fogzás során!

Repüljétek át Ti is könnyedén a baba fogzást Rágómakival!