Repülés közben gyertya alapanyagok után néztem

Két hobbim van: az utazás és a kézműveskedés. Persze egyszerre nem lehet űzni a kettőt, de kapcsolatot azért lehet köztük találni.
A hosszabb repülőutak alkalmával például sokat morfondíroztam már azon, hogy hogyan is lehetne elütni az időt valami kézműves dologgal ilyenkor? Elvégre nagyon nehéz úgy eltölteni órákat, hogy lényegében a helyedről sem állhatsz fel, csak ha mosdóba mész.

Sok esetben nekem a rajzolás segített, azzal egészen jól elvoltam, de legutóbb más módon foglaltam le magam egy 4 órás repülőút során: gyertya alapanyagok után keresgéltem az interneten.
Igen, kétségtelenül remekül jött, hogy volt wi-fi a repülőn, és nagy meglepetésemre jól is működött, ugyanis a Pipere Porta oldala csak úgy hasított rajta!

A Pipere Porta az a weboldal, ahonnan én a gyertya alapanyagok rendelését szoktam intézni. Imádom ezt a weboldalt, ugyanis a kategóriák nagyon hasznosan lettek kitalálva, átlátható, könnyen kezelhető tőle az oldal. Erre szükség is van, ugyanis nem csak 1-2 viaszt és kanócot lehet innen rendelni, hanem a termékek száma eléri az ezres tételt. Ezeknek jó nagy részét a gyertya alapanyagok teszik ki, de rengeteg szappankészítéshez és egyéb dologhoz szükséges kellék is megtalálható ebben a webshopban.

A gyertyaöntés már rég érdekelt, de jó alapanyagokat forgalmazó helyet rendkívül nehezen találtam. Akkor bukkantunk a Pipere Porta oldalára, amikor tesóm ekcémás lett, és innen kellett alapanyagok rendelni a házi szappanhoz, ugyanis ő csak ilyen tisztálkodószereket használhat. Igen, sajnos ez valóban elég szomorú, de isteni szerencse, hogy már az ilyen esetekre is van megoldás. Bár ezt az első rendelésnél még nem tudtam, de azóta hallottam egy sztorit, miszerint a Pipere Porta alapítói pontosan valami ilyen megfontolásból kezdtek anno vállalkozásba, ugyanis sehol nem találtak megfelelő minőségű, hipoallergén szappan és tisztítószer alapanyagokat.
Mondanom sem kell, elég jó ötlet volt részükről, konkrétan kincsesbányára bukkantam az első rendelésnél! A kiszállítással sosem volt bajunk, mindig időben jön a csomag, ráadásul most már csomagpontos kiszállítást is lehet náluk kérni, ami nekem külön nagy kedvencem, ugyanis sokat jövök-megyek. A csomagokat általában előre kifizetem az oldalon bankkártyával, így egy forgalmasabb, sűrűbb időszakban akár egy barát vagy rokon is elmehet átvenni a csomagpontra a rendelt gyertya alapanyagokat.

A Pipere Portán elérhető termékek mind-mind magas minőségűek és kitűnő ár-érték arányúak, és a weboldal üzemeltetői tényleg mindenkire gondolnak.
Bár ahogy említettem, tökéletes volt minden alapanyag egy hipoallergén szappan készítéséhez, azért nem csak allergiások és bőrbetegek lelhetnek itt kincseket.

Én például imádom, hogy rengeteg színezőanyag érhető el a gyertyákhoz, amik által nagyon különleges gyertyacsodákat tudok készíteni.
Ezen felül rengeteg illatanyag is elérhető. Illóolajok is vannak persze – a hagyományos, párologtatóba való formában -, de akadnak gyertyaillatosításra használható illatolajok is. Ezek közül néhánynak az illata emlékeztet híres parfümökre, amik nekem nagy kedvenceim! Oda vagyok az illatokért, így rendeltem ilyet is, hogy ne csak én, hanem az egész szobám illatos lehessen.

Hát, mondanom sem kell, vissza kellett fognom magam ahhoz, hogy ne költsem el az összes pénzem a Pipere Porta oldalán, mire leszáll a repülő.
Szerencsére sikerült türtőztetni magam annyira, hogy maradjon még költőpénzem a nyaralásra, és olyan szerencsésen tudtam időzíteni a dolgokat, hogy pont akkorra érkeztek meg a gyertya alapanyagok, mire hazaértem a nyaralásból.