Repüljünk motorunk hátán az újonnan rendelt gumikkal

A repülés évezredeken keresztül az emberiség nagy álma volt. Több mitológiai történet is szól arról, hogy miként próbálkoztak emberek olyanokká válni, mint a madarak. Rengeteg ideig pedig ez is maradt, egyszerű mítosz. Nem is tudom mit érezhettek az emberek, mikor a huszadik század elején elkészült az első működő repülő. A levegő már nem csak egy álom volt többé. Teljesen új perspektívából láthattuk a világot.

Persze láttam már sokszor képen a Földünket felülnézetből, de nekem is elképesztő élmény volt, mikor először szálltam repülőre. Minden megváltozott. Azok a hosszú síkságok és hegyek kilapultak és eggyé váltak. Fentről minden olyan aprónak látszódik és másnak. Számomra ez az élmény kapcsolódik mindig a repüléshez. Bár nem vagyok akkora repülő fanatikus, mint egyes ismerőseim, azért én sem hagynék ki egyetlen alkalmat sem, mikor lehetőségem van repülőben ülni.

Az én szívem azért nagyrészt a földhöz van kötve, mégpedig a motorom által. Már jó sok éve, hogy megvan ez a járgány, viszont mindig gondom akadt azzal, mikor új gumikat kellett vennem rá. Ezt a problémát azonban sikeresen orvosolni tudtam a Motortire oldalának a segítségével. Korábban eszembe sem jutott volna, hogy akár online is meg tudom oldani egy ilyen dolognak a rendelését. A Motortire azonban megmutatta, hogy ez akár még sokkal kényelmesebb és kézenfekvőbb is lehet, mint a bolti vásárlás.

A motorgumi keresésem kapcsán láttam meg a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire kiírást, ami rögtön megragadta a figyelmemet. Fel is mentem az oldalra és már az első benyomások is nagyon pozitívak voltak. Az oldal nem idegesítő reklámokkal, vagy bonyolult felületekkel fogad minket, hanem minden letisztult rajta. Én szeretem ezt egy cégben, úgyhogy egész nagy mosollyal kezdtem el böngészni a választékukat.

A motorgumi vásárlás kapcsán természetesen az volt a legnagyobb félelmem, hogy esetleg olyan gumit fogok rendelni, ami nem illik a járművemhez. A Motortire azonban gondoskodott arról, hogy ez még véletlenül se történjen meg. Ezt pedig a motorgumi kereső segítségével tudták biztosítani. Ebbe a keresőbe beírhatjuk a motorunk összes fontosabb adatát és csak azokat a találatok fogja kiadni rá, amik biztosan kompatibilisek lesznek vele.

Bár nagyon szeretem a motoromat, mégsincs minden műszaki adat a fejemben. Ezért is nagy szerencse, hogy a Motortire segítségével otthonról el tudjuk intézni a rendelést, hiszen csak meg kell keresnünk a motor papírjait és már kész is vagyunk. El lehet felejteni a találgatást és az ideges hazatelefonálást, miközben vár mögöttünk a sor. A Motortire oldalán nyugodtan el lehet intézni egy másképp egész stresszes folyamatot.

A „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” felirat azonban akciót is ígért. És mikor megláttam a gumik árait, rájöttem, hogy tényleg semmi értelme nem volt idáig rendes boltokba járni. Rengeteg pénzt meg tudunk spórolni azzal, ha innen rendelünk. Ezt pedig még az sem üti ki, hogy kiszállítási díjat kell fizetnünk.

Összességében tehát nagyon örülök, hogy rátaláltam a „Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire” kiírásra. A Motortire könnyen kezelhető, olcsó és érhető mindenki számára. Nem kell ahhoz veterán motorosnak lennünk, hogy megfelelő gumit válasszunk a járműhöz Ez pedig nekem minden pénzt megér. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit meg szeretné könnyíteni az életét.