Repülőjegyet kerestem, duguláselhárító céget találtam a neten

Régóta dédelgetem már a gondolatot, hogy egyszer egy olyan helyre vigyük el a gyerekeket nyaralni, ahová repülővel érkezhetünk meg. Szerintem elég nagyok már hozzá, és biztosan nagyon élveznék is a dolgot. Úgy döntöttem szét is nézek kicsit a világhálón, hogy milyen gyerekbarát helyekre lenne érdemes elmenni kikapcsolódni kicsit. Elég ígéretes lehetőségeket találtam, korrekt áron, el is merültem a böngészésben, amikor kisfiam ijedten szaladt be a dolgozóba:  – Anya nem megy le a víz a vécécsészében!

Siettem is a fürdőszobába, hogy megnézzem mi a gond, és valóban, úgy festett, hogy eldugult a WC. Utálom, amikor ilyen probléma merül fel, hiszen roppant kellemetlen és az ember a háta közepére sem kíván egy dugulást, főleg, ha az a mellékhelyiségben történik. A férjem nem volt otthon, és őszintén szólva semmi kedvem nem volt elkezdeni „búvárkodni”, ezért úgy döntöttem, inkább szakember segítségét kérem a hibaelhárításban.

Rövid kutatómunka következményeképp találtam is egy szimpatikus és profi céget a neten, a vizgazfutesszerelo24-et. Már első olvasatra is nagyon tapasztaltnak tűntek, ezért rögtön tárcsáztam is a honlapon található telefonszámot. Rögtön fel is vették és vonal túlsó végén a szakember kérdezte, hogy mi a probléma. Elmondtam, hogy megállt a WC csészében a víz, de nem tettem, nem öntöttem bele semmit, se csőgörényt, se pumpát nem használtam. Erre azt mondta, nagyon jól tettem, hiszen dugulás esetén, ha házi módszerekkel próbáljuk meg annak elhárítását, még nagyobb problémát generálhatunk vele.

Nekik minden kellék a rendelkezésükre áll a nagynyomású ipari pumpáktól kezdve a spirális duguláselhárító eszközökön át. Ezekkel a dugulást gyorsan és hatékonyan hárítják el.  Képzett szakembereik tisztában vannak azzal, hogy milyen probléma esetén milyen eszközt és milyen módszerrel használjanak. Ők is azon vannak, hogy a lehető leggyorsabban megszabadítsanak bennünket ezektől a rendkívül kellemetlen problémáktól. A WC duguláson kívül bátran lehet őket keresni csatornatisztítással, vagy bármilyen lefolyótisztítással kapcsolatos tennivalókkal is.

vizgazfutesszerelo24

A duguláselhárítás mellett a vizgazfutesszerelo24 a legszéleskörűbb feladatokat vállalja víz-, gáz- és fűtésszerelés terén. Legyen az javítás, karbantartás, beüzemelés vagy tervezés, számukra nem okoz problémát. Tevékenységüket Budapesten végzik és lehet őket értesíteni Pest megye bármely településéről, mert oda is kiszállnak. A tanácsadásért és a kiszállásért, amennyiben munkavégzés is történik, nem számolnak fel felárat. Éjjel-nappal ügyeletben vannak, tehát bármikor lehet őket tárcsázni, vagy visszahívást kérni. Bármikor elromolhat a kazán, spriccelhet a víz a falból, vagy eldugulhat a lefolyó. Ezzel ők is tisztában vannak.

Több, mint 30 év tapasztalatával a hátuk mögött elmondható róluk, hogy nincs olyan probléma, amivel ne találkoztak volna. Ennél fogva minden problémát megoldanak víz-, gáz- illetve fűtésszereléssel kapcsolatosan. De nemcsak a hibaelhárításban profik: akár fűtési rendszer kiépítésével, WC tartály felszerelésével, vagy szennyvízelvezetési rendszer kiépítésével kapcsolatban is felkereshetjük őket.  

Fűtés- és gázkészülékszerelő szakembereik is rendelkezésre állnak, ha nem működik a kazán, vagy hidegek maradnak a radiátorok. A legkülönfélébb márkájú kazánok, konvektorok és termosztátok szerelésében és szervizelésében is segítséget tudnak nyújtani, ha szükséges.

A mi problémánk is megoldódott néhány óra leforgása alatt, mert a szakember amilyen gyorsan megérkezett, olyan gyorsan el is végezte a munkát.  Meglepődtem, amikor a munka végeztével ideadta a számlát, mert az azon szereplő összeg sokkal alacsonyabb volt, mint amire számítottam. Elmondta, hogy az általuk kiállított számlákat a biztosítók elfogadják, hogyha esetleg kárigény benyújtásra kerülne sor.

Amikor a dugulás megszűnt és minden problémánk megoldódott, visszaültem a gép elé, hogy megrendeljem végre a repjegyeket a várva-várt családi nyaralásra.