Stewardessként tudni kell okosan ruhát vásárolni

Van egy barátnőm, aki nemrégiben valóra váltotta álmát, így most légiutas-kísérőként dolgozik. Rendkívül büszke vagyok rá, hiszen nem is gondolnánk, mennyi elvárásnak meg kell tudniuk felelni. Nem elég ám ápoltnak és csinosnak lenni. Ehhez a melóhoz erő is kell. Mesélte, hogy például azt is letesztelték, vajon a feje fölé tud-e emelni egy 10 kg-os csomagot mindenféle nehézség nélkül. Emellett tudnia kell legalább 20 métert úsznia pihenés és kifáradás nélkül (ez az esetleges vízen végrehajtott kényszerleszállások miatt fontos).

Minden kritériumnak megfelelt, majd a tanfolyam elvégzése után megkezdhette karrierjét stewardessként. Tudom, hogy mennyire pörgőssé vált az élete, és szinte folyamatosan úton van. Viszont, mikor sikerül elcsípnünk egymást egy beszélgetésre, akkor mindig vidáman mesél a munkájáról. A repülés igazán szabaddá teszi. Úgy örülök a boldogságának!

A legutóbbi találkozásunk alkalmával azonban felmerült egy apró panasz. Régebben imádott shoppingolni, mindig együtt faltuk az akciókat a plázában. Azonban az utóbbi időben szegénynek nem jut szabadideje hódolni eme kellemes időtöltésnek. Sőt, azt mondta, hogy mióta a legtöbb idejét az egyenruhájában tölti, nem is látja többé értelmét annyi új és drága gönc összevásárlásának. Úgy éreztem, hogy muszáj lépnem valamit. Ez egy krízishelyzet volt; nem akartam, hogy megfeledkezzen a vásárlás öröméről.

Ezért ajánlottam neki a DressPack oldalát. Gondoltam, az összes problémájára megoldást jelent, hiszen olcsó ruha online az, amire neki most szüksége van. Egyrészről, mivel nincs ideje (vagy energiája) boltokba járni, ezt ki tudja váltani néhány kattintással. Másrészről ezen a módon nem is kell sokat költenie, hiszen minden ruhának rendkívül kedvező ára van.

Való igaz, a DressPack egy használt ruha webáruház, ez azonban egyáltalán nem jelent negatívumot, hiszen ők tényleg rendesen válogatott, jó minőségű darabokat árulnak. A barátnőm bevallotta, hogy ez neki egyenesen egy pozitívum, mert a sok repülés miatt néha felmerül benne egy kis bűntudat a környezetszennyezés miatt, és úgy érzi, ezzel tehet valamit.

Több előnnyel is jár számára (meg egyébként bárki számára), ha innen szerzi be a ruháit. Mivel sokszor előfordul, hogy két munkája között csak minimális időt tölt itthon, fontos számára a gyors kiszállítás. Anno, mikor először rendeltem tőlük, engem is meglepett a gyorsaság, már aznap fel is adták a csomagomat. De “legrosszabb” esetben is, maximum 3 napot kellett várnom a megérkezésre. Ha meg egyáltalán nem akarná a véletlenre bízni, lehetőség van náluk 14 napon belül választott időpontra kérni a kézbesítést. Egy betáblázott munkarendnél ez kifejezetten hasznos. Na meg azt az opciót is választhatja, hogy csomagautomatába érkezzen a megrendelés, nem kell emiatt egyfolytában otthon tartózkodnia. Én is ezt tartom a legkényelmesebb megoldásnak (már annak, aki nem home office-ol).

Néhány nappal később, ajánlásomra kipróbálta az oldalt. Nagyon izgatott volt, megkönnyebbüléssel mesélte, hogy egy ruhavásárlás kb. fél órájába került. Mindent egyszerűen ki tudott választani a szűrők segítségével, hogy mit keres, milyen méretben, milyen minőségben. Nem kellett azon sem perceket rágódnia, hogy biztos lehet-e a ruha anyagában, méreteiben, hiszen a darabokhoz mellékelt adatlap minden ilyen információt tartalmaz. Ezzel egyet kell értenem, ritkán találkozom ilyen letisztult, egyértelműen tájékoztató webshoppal.

Nekünk, az akciók szerelmeseinek, ezen a téren sem kell csalódnunk. Alapvetően is számos akciós darab megtalálható a kínálatukban. Szóval nem elég, hogy alapvetően is kedvező a ruhák ára, így még inkább megőrizhetik a pénztárcáink vastagabb alakjukat. Ajánlottam azt is barátnőmnek, hogy mindenképpen regisztráljon az oldalon, nemcsak mert így mindig rendelkezésre állhat a kedvenc listája, vagy tovább kosárban tarthatja a választásait, hanem azért is, mert így minden héten további kuponok birtokosává válik. Az, hogy regisztrációval automatikusan a hűségpontrendszerbe kerülünk, szintén nagyszerű, nem kell különféle kártyákkal vagy további feliratkozásokkal bajlódni.

Mindent összevetve, egyikőnk számára sem volt még ennyire praktikus ruhát venni. Én alapból is szeretek turizni, de ezen a módon nem kell napokat rászánnom arra, hogy jó darabokat fogjak ki. Ez pedig a barátnőm helyzetére tekintettel még inkább kedvezőbb. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ezzel tehetem még felhőtlenebbé a drága légiutas-kísérőm hétköznapjait. Persze nem teljes mértékben az én érdemem, csak annyi, hogy rátaláltam egy nagyon menő weboldalra. Szóval ha olcsó ruha online az, amit keresel, akkor DressPack. Kattintsatok bátran!