Te szeretsz repülni?

Nagyon sok ember fél a repüléstől. Ezt teljes mértékben meg is tudom érteni. Hiszen repülni nem egy természetes dolog az emberek számára. Ha így lenne, akkor valószínűleg sokkal kevesebben tartanának ettől a dologtól. Azonban a repülés olyan nagyszerű lehetőségeket kínál számunka, amivel érdemes lehet élni. A repülésnek köszönhetően bejárhatjuk az egész világot. Eljuthatunk olyan messzi helyekre is, ahová repülő nélkül sokkal nehezebb vagy hosszadalmasabb lenne az út.

Ha tehetem, akkor mindig repülővel megyek mindenhová. Szerintem nagyon praktikus, gyors és repülés közben a kilátás is mindig gyönyörű. A helyek, ahová el tudok jutni vele, azok pedig még gyönyörűbbek. Ez nekem mindent megér és nem szívesen mondanék le a repülésről.

Ha valamit megszeretek, akkor azzal mindig így szoktam lenni. Amikor rátaláltam az LCD Fix kijelző specialistára, akkor annyira megszerettem őket, hogy most már nem szívesen vinném más szervizbe a készülékeimet.

Az LCD Fix csapata olyan profi munkát végez mindig, hogy náluk jobbat Budapesten még nem találtam. Egy ideig egyáltalán nem volt szükségem kijelző cserére és telefon szervizre, viszont amikor először betört a telefonom kijelzője, akkor kezdtem el telefon szerviz után keresgélni. Nem volt egyszerű dolgom megtalálni a legjobbat, de szerencsére az internetnek köszönhetően ez is sikerült.

telefon szerviz

Amikor először megláttam a honlapjukat, akkor már tudtam, hogy profikkal van dolgom. Hiszen nagyon szép, összeszedett és minőségi a mai napig. Nagyon sok információ megtalálható a weboldalon magáról az üzletről, a szolgáltatásaikról és az egész csapatról. Megtudhatjuk hogyan dolgoznak, mennyi tapasztalatuk van már és milyen szolgáltatásokat vállalnak pontosan.

Ha telefon szervizre van szükséged, akkor mindenképp érdemes lehet megnézned az LCD Fix oldalát, mert velük csak jól járhatsz. Nekem eddig sosem okoztak csalódást és mindent megtettek annak érdekében, hogy elégedett legyek a végeredménnyel. Ehhez nem csak a szakmai tudásukat tették bele, de a segítőkészséget, empátiát és odafigyelést is. Nagyon profik ügyfélkezelés területén is, ezért szerintem minden szempontból jó választás lehet az LCD Fix csapata.

Budapesten 2 üzletük is van már, ezért azt választod, ami hozzád a legközelebb van. Az Allee-ban lévő a legelterjedtebb, de még ide is időpontfoglalás és előre bejelentkezés nélkül tudsz betérni hozzájuk. Ez szerintem egy olyan jó dolog, ami mindenkinek könnyebbséget okozhat. Hiszen ha a nap folyamán történik valami a telefonoddal és még aznap be szeretnéd vinni hozzájuk, de már nincs időpont, akkor lehet, hogy napokat kell várnod a szervizelésre. Viszont, mivel náluk ez nem így van, ezért ha beviszed a telefonodat, akkor kb. 1 órán belül már meg is csinálják. Ennek köszönhetően gyorsszervizként működnek.

Ha nem szeretnél sok időt várni a készülékeid szervizelésére, akkor az LCD Fix jó választás lehet.

Márkafüggetlen szervizként bármilyen készüléked is legyen, hozzájuk bátran viheted. És semmiféle hátrány nem fog érni amiatt, hogy nem márkaszervizbe vitted a telefonod/ tableted/ laptopodat. Ameddig garanciális, addig természetesen mindenképp megéri márkaszervizbe vinni, de utána teljesen mindegy. Minőségben semmivel sem fogsz kevesebbet kapni náluk. Árban és kiszolgálásban viszont lehetséges, hogy sokkal jobbat fogsz kapni, mint a márkaszervizben.

A honlapon miután kiválasztod, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged, pontosan látni fogod az árakat is. Ennek köszönhetően sokkal egyszerűbben tudsz tervezni és összehasonlítani is könnyebb más szervizek szolgáltatásaival.

Plusz, egyéb szolgáltatásra lenne szükséged? Az LCD Fix többet kínál, mint telefon szervizelés.

Ha van céges telefonflottád és szükséged lenne a javítására vagy védelemre, esetleg biztosítási ügyintézéshez kellene árajánlatot készíteni, akkor ők ezt is vállalják. Emellett felújított és törött/ hibás készülékek értékesítésével is foglalkoznak. Szükséged lenne ezek közül valamelyikre? Akkor keresd őket bizalommal.

Bármilyen szolgáltatásról is legyen szó, mindenből a legjobbat próbálják kihozni, úgyhogy velük csak jól járhatsz.

Az azonnali javítás mellett még azt is garantálják az ügyfeleiknek, hogy adatvesztés nélkül fogják visszakapni a készülékeiket. Minden apró részletre figyelnek és pontosan tudják, hogy mi fontos az embereknek, ezért a szolgáltatásaikat ennek megfelelő alakították ki.

Ha meg szeretnéd tapasztalni milyen egy prémium színvonalú telefon szerviz szolgáltatás, akkor válaszd az LCD Fix csapatát!