Egy női overál halála a konyhapult mellett

Átkozom azt a napot, amikor barátnőm a konyhában, abban a ruhadarabban tevékenykedett, amivel én leptem meg legutóbbi szülinapjára. Mert ha a kellemetlen vendégeink nem kérnek direkt valami lehetetlen gyümölcskoktélt, akkor még a meglepi overál még mai napig teljes díszében pompázni kedvesemen. Sajnos ez nem így lett és a makacs epres, áfonyás foltok, benne maradtak a ruhában, amit a mixer okozott…

Emlékszem még arra a napra, amikor rendeltem. Épp nagy pánikba voltam, hogy mit vegyek szülinapjára, mert az évek alatt már minden egyedi ajándékötletemet előttem, aztán most úgy voltam vele, hogy inkább hasznos legyen, aminek biztos örül. Mint sok férfi én is úgy gondolkodom a nőkről, hogy ha ruhát adsz nekik, az vagy nagyon veszélyes lehet, vagy nagyon jó. Sajnos mellé lehet fogni nagyon egy ruhaneművel, ezért is kellett segítséget kérnem, hogy ez ne fordulhasson elő. Egy kolléganőm ajánlott nekem egy oldalt, mondván; itt a tavasz, jön a nyár, egy jó lenge női overál  praktikus és jó ajándék lehet, csak a megfelelőt kell megtalálni!

Amikor kimondta az overál szót, nem értettem pontosan, mert egyből a téli viseletre gondolok, amit a gyerekek hordanak előszeretettel, ha kint a nagy hóban szeretnének határok nélkül játszani. Nem értettem, hogy fogja ezt tavasszal és nyáron hordani, amikor ez téli viselet. Aztán eszembe jutott, hogy sok munkásnak, szakinak is ilyen egybe részes munkaruhája van, de ezzel még mindig nem vagyok előrébb. Aztán miután bemutatta nekem az oldalon, hogy mik is ezek valójában, leesett az állam, mert imádom az ilyenfajta viseletet a nőkön, barátnőm meg egyenesen lélegzetelállító lesz benne! Aznap már hazafelé a buszon nézegettem is a telefonomon a honlapot és válogattam melyik lenne a legkézenfekvőbb megoldás barátnőmnek. Pozitív csalódás volt, hogy telefonon ugyan olyan jól működött, jól volt optimalizálva az oldal, mint számítógépre. Ez javában javítja a felhasználói élményt! Nehezen, de sikerült kiválasztanom a szerintem legmegfelelőbb darabot. Kevesebb, mint két hét volt a születésnapig, és 3-14 nap szállítási időt ígér a butik. Nagyon remélem, hogy inkább 3, mint 14 és szerencsémre így volt. Úgy 5 nap alatt kiszállították, minden probléma nélkül. Szerencsére tudtam a munkahelyemre rendelni, mert az érdekes szituáció lett volna, ha barátnőm veszi át otthon!

Amikor eljött a születésének 25. napja, és átadtam neki az ajándékot nem tudta mire számítson, mert teljesen félrevezettem őt, hogy véletlenül se jöjjön rá, csak miután megpillantja mi is az. Asztalterítőt hazudtam, mert kisebb alkalmakra volt, hogy teljesen bugyuta ajándékokkal leptem meg, de mindig jókat nevetett rajta. Most viszont amikor kibontotta és meglátta teljes egészében a ruhát, kicsit meghatódott, mert szemmel láthatóan nagyon tetszett neki. Örültem, hogy nem vásároltam félre és minden egyes fillért megért a ruha! Amikor felpróbálta úgy volt, mint ahogy a legelején gondoltam. Egyszerűen gyönyörű volt benne, újra tinédzsernek éreztem magam, aki ha valami szépet lát zavarba jön…

Azóta, ha mentünk valahova mindig abban a ruhába volt, főleg azért, mert kértem, hogy abba jöjjön. A barátnői is irigykedtek rá, és kérdezgették, honnan van, amit ő persze nem tudott, mert nem árultam el honnan rendeltem. Szerettem volna azt a kis online butikot magamnak megtartani, hogyha nincs ajándékötletem az onnan vásárolt ruhadarab biztos megfelelő lesz a célra. De aztán csak kihúzták belőlem, mert annyi kérdéssel bombáztak, mert barátnőm rám terelte, a „Hol vetted?” kérdéseket. Végül is nincs értelme titokban tartanom egy női webáruházat, mert semmi értelme, sőt minél többen vásárolnak talán annál több újdonsággal fognak szolgálni az oldalon és nő választási lehetőség is! Szóval szép lassan az ismeretségi körökben lévő nők, elkezdtek rendelgetni az oldalról, mert kényelmes, gyors, egyszerű és ár érték arányban kiváló!

Örülök, hogy vannak ilyen jól működő szolgáltatások, mert hiába hogy a 21. századot éljük, sok webshop eléggé megbízhatatlan. Szerencse hogy ez nem és barátnőm előszeretettel használja a csodás ruháikat!