Szuper babakocsit láttam a kedvenc éttermemben!

Az egyik barátnőm várandós, ezért egy kicsit ki vagyunk éleződve a babakocsikra, meg a kisbabákra is. Nem azért, mert annyi sok közünk lenne a gyerekhez, hanem mert mind szeretnénk segíteni neki ezekben a nehéz hónapokban, mind támogatni szeretnénk.

És mivel mindig a babakocsikról, meg babajátékokról és babaholmikról beszél, természetesen mind sokkal jobban benne vagyunk ezekben a dolgokban.

A múltkor éppen küldött egy ilyen oldalt: Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet!, mert innen tudott meg mindent, amit később elmondott nekem a babakocsikról.

Vagy egy órán keresztül magyarázta nekem, hogy melyik babakocsi miért jó, hogy mennyire megbízható ez a bolt, és mennyire sokan vásárolnak innen. Mert itt nagyon jó minőségű babakocsikat lehet venni, divatos színekben, és mindegyiken nagyon jó funkciók vannak, amik nagyban megkönnyítik az anyukák életét.

Sokan vannak, akiknek például fáj a háta, mert a babakocsit tolva görnyednek, de ezeknek állítható a tolókarjuk, így mindenkinek jó a mérete. Na meg nagyon jó anyagból vannak, meg van hozzá valami, ami véd az eső ellen.

Akkor nagyon sok mindent felsorolt, ami ezeknek a babakocsiknak az előnye, aztán minden modellt meg kellett néznem vele, aztán azt kellett néznünk, ahogyan összecsukják őket.

Akkor nem nagyon érdekelt a dolog, de sokkal jobban figyelek a babakocsikra, mert tudom, hogy neki mennyire fontosak ezek.

És pont a kedvenc éttermemben ebédeltünk a párommal, mikor betoltak egy kisbabát, pont egy olyan babakocsiban, amilyet a barátnőm is venni szeretne!

Azonnal előkaptam a telefonomat és titokban lekaptam a abbakocsit, majd jelentettem is neki, hogy élőben is ugyanolyan a babakocsi, mint a képen, nem kell félnie, nyugodtan megrendelheti.

Ahogy néztem, minden igaz volt, amit írtak, elég nagynak és kényelmesnek tűnt más babakocsikhoz képest, a színe is szép volt, és maga az oldal is olyan megbízható lehet, mint ahogyan azt az interneten láttuk.

A barátnőm is megnyugodott, és én is boldog vagyok, hogy segíteni tudtam neki.